Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2007-03-02, 20:05:14 Mesaj konusu:
@ jery index.php dosyasını sil sorun kalmaz
@ PuLL heralde chatte yazılan mesajların kayıt oldugu tabloyu silmek istiyorsun şuan aktif olan veritabanının tabloları zaten otomatik olarak silinyor senin ellemene gerekyok ayrı bir veri tabanı oluşturdum diyorsun ozaman eskisini sil üzerine kurduysan zaten diğeri ile değişmiştir silmek için bütün sql sorgularında oldugu gibi yine phpmyadmine giriceksin <b>fc</b> ile başlıyan tabloları sil veya admin panelinde uninstal bölümü var ordanda silmesi lazım ama hiç denemedim
s.a Arkadaşlar bende FlashChat Kurmaya çalıştım fakat sadece normal kurulumu yapıyorum yani ilk sayfadaki sadece üyeler girsin deyip kuramıyorum oşekilde bütünşıklar YES olarak görünüyor ama ondan sonraki sürümü belirleden hangini işaretlemeliyim gerçi çoğunla denedim benim sitem powernukeCMS Benim sorunumada bir derman varmıdır ?
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim kolaygelsin
selam arkadaşlar bilgileriniz ve uğraşlarım neticesinde sonunda POWERNUKE ye kurmayı başardım zorda değilmiş okadar sadece ben yanlış anlamışım biraz neyse güzeloldu herkeze kolaygelsin
Arkadaşlar flashchada radio ekliyeceğim. fakat beceremedim. litfen bunu yapmış olan arkadaşlar flashchat.php dosyasının kodlarını gönderebilirmi. sohbet esnasında radio çalmıyor. sadece girişte 3 saniye çalıyor. sohbet açılınca duruyor. YARDIM lütfen
bir soruda ben sorayım bu flashchatteki botun konuşma dosyasını ayarladım ama yazıları türkçeye çevirince cevap alamıyorum türkçe karakter kullanmadan yazdım ama o sözlere cevap vermiyor neden olabilir ve bunu nasıl düzeltiriz
Tarih: 2007-07-25, 11:12:17 Mesaj konusu:
botları chati kurmadan önce türkceye cevirip ondan sonra instal ediceksin
ceviri yapdıgını dosyalar sql sorgusuna aktarılıyor cevirdiğin dosyaları ftp ye yükleyip üzerine yeniden kurulum yaparsan sql sorgusuna aktarmış olursun türkce cevirini türkce karakter kullandıysan bozuk cıkıcaktır harfler chatin türkce dil dosyasına bak orda türkçe karakterlerin nasıl kullanıldıgını görüceksin ordaki karakterleri kullanarak cevirini yaparsan bot cevap vermekte zorlanmaz her türkçe karakterli soruya türkçe cevap verebilir
benim chatimde Botcuk diye bi botum var baya konuşuyor ilk girenleri kesinlikle kandırıyor cok akıllı zaten herkese isimiyle hitab ediyor
acaba sizin sayfanıza bakmamız mümkünmü sohbet sayfanıza ben tek birini yapayım dedim ama olmadı bile hepsine cevap vermiyor rica etsem o bot dosyalarından bir kaçını bizimlede paylaşırmısınız
Tarih: 2007-07-25, 14:26:48 Mesaj konusu:
hepsini yapmana gerek yok 20 den fazla bot dosyası var zaten bitane 2 tane istersen 3 satır hazırla sil hepsini ceviridiğini yükle sadece yeniden instal et
anladım ama tr dil dosyasındada normal bizim yazdığımız gibi yazılmış farklı yazılmamış ki ben msn adresimi yazsam size özelden bir bes dk msnden yazışsak olur mu acaba
Your may login to FlashChat as an administrator, and access the FlashChat admin page, using your PHP-Nuke 7.6 admin login. You should manage the FlashChat users using your PHP-Nuke 7.6 admin panel, since FlashChat will draw user information from PHP-Nuke 7.6.
böyle bişi çikoyor ama kurulmuyor tekrar install bölümü aciliyor sizce hata ne dir? lütfen yardim edin
selam arkadaşlar benim sorum şu flash chat 4.7.9 u kurdum chat sayfasına kayıt olunmasını istemiorum ben sadece girş sayfasında direk nickini yazarak girecek nası yaparm
Your may login to FlashChat as an administrator, and access the FlashChat admin page, using your PHP-Nuke 7.6 admin login. You should manage the FlashChat users using your PHP-Nuke 7.6 admin panel, since FlashChat will draw user information from PHP-Nuke 7.6.
böyle bişi çikoyor ama kurulmuyor tekrar install bölümü aciliyor sizce hata ne dir? lütfen yardim edin
arkadaslar ben flash chatı kurdum yanlız bazı hatalar var birincisi sohbet odasına girerken ekran siyah oluyor ve geç açılıyor bide yazarken yazılar geç gidiyor bunları düzeltebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.
File writing functions exists: No
File rename permission: No
öncelikle merhaba arkadaşalr bendeki hatalar bu ikisi işte onları nasıl yes yapacam yani nasıl 777 yapacam bu dosyalar nerede bilen varmı :))
Arkadaşım functions bu dosyayı yükle bir de bu dosyanın permisionunu 777 yap onu da ftp içinde dosya üzerinde sağ tıkla ve bütün kutucukları işaretle ;)
Selam arkadaşlar,
Bu sorun bendede var,
nuke 7.8 kullanıyorum flashChat V 4.5.2 kullanıyorum
Functions dosyasını yükle demişsiniz ama o dosya yok ki nereden bulabilirim ?
Kurulumdan yana sıkıntım yok.. kurdum 4 4 lük çalışıyor..
Ancak bir kaç değişiklik şart. Öncelikle Titleyi ( FlashChat v4.5.7 ) yazısını nasıl değiştirebilirim, ikincisi sohbet odasının içindeki smilelerin yanında bulunan ( ? ) işareti olan kısmı nasıl kaldırabilirim. 3. sü Benim site Türklere Hitab ediyor ama smilelerin içinde yabancı bayraklar var Türk Bayragı yok, O bayrakları kaldırıp sadece Türk Bayrağını Nasıl Koyabilirim. 5. si herhangi bir kullanıcı adıyla girişin olmasını istemiyorum.
sadece üye girişi ile kullanmak istiyosanız flashchat veritabanını kaldırın ve tekrar kurulum yapın ilk seçenekte üstte nuke ile entegre edilsinmi seçeneği var onu işaretlerseniz üyelik girişi ile calısacaktır ve üye olmayanları almayacaktır.diğer sorularınızı bende bilemiyorum
sadece üye girişi ile kullanmak istiyosanız flashchat veritabanını kaldırın ve tekrar kurulum yapın ilk seçenekte üstte nuke ile entegre edilsinmi seçeneği var onu işaretlerseniz üyelik girişi ile calısacaktır ve üye olmayanları almayacaktır.diğer sorularınızı bende bilemiyorum
Üstat benim sorunum ile ilgili bir fikrin varmı ? (iki üstte)
Nası yapabiliriz. Acaba hostting denmi kaynaklanıyo diye de düşünüyorum.
Sorunumuz çözdüm smilelerde bulunan bayrakları kaldırdım, Girişi Türkçeleştirdim, Gereksiz dilleri kaldırdım ancak tek sorun kaldı oda siteye enjekte etmek. onada gerek yok sanırım boşuna db yi şişrmek gereksiz.. mükemmel bir sohbet programı. sanırım knuddels.de diye bir alman sohbet odası var oda bu programı kullanıyor..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız