Tarih: 2007-07-27, 16:20:33 Mesaj konusu: photoshopta metal görünüm
photoshopta metal kutucuklar oluşturmak istiyorum oval smiliyleri becerebiliyorum az çok ama iş kare kutucuklara gelince bi türlü istediğim parlaklıkları veremiyorum...yani cristal bir efekt istiyorum 3 boyutlu gibi parlak aynı msndeki 3 boyutlu smiliyler gibi onların karelerini yapmak istiyorum ..Yardımcı olursanız photoshopcular sevinirim...
Eğer bir layere metal görünüm vermek istersen layer i sağ tıkla ve blending options a bas ordan gradiant seç ve metal doku rengini seç genelde siyah beyaz ve mavi beyaz olur bunu yaptıktan sonra ok le çık sonra tekrar blending options a bas ve en altta stroke yazar onu seç ve size yazan yeri 3 yap ve rengi beyaz yap al sana metal görünüm yok eğer buton istiyorsan onuda sol taraftaki butonlardan dolma kalemin altında kare olan tuşu seç ve üstte ki toolbardan en sağdakine bas orda butonlar çıkar onun yanındaki küçük seçmeye bas ve web syles seçeneğini seç burdada metalik dokulu butonlar çıkar kafana göre seç ve kullan koaly gele..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız