Tarih: 2007-08-07, 19:59:37 Mesaj konusu:
takıldığım bir webmaster portalından bir üyenin sözü
"Güncellemenin tamamen bitip toolbarlara yansıma tarihi 15 AĞUSTOS..
Ozzu.Com da okudum büyük ihtimalle doğrudur.."
15te başlar dedim 15te bitiyor büyük ihtimal benim herhangi domainime yansıma olmadı 15ne kadar hit düşüklüğü veya googleda sayfa kaybı yaşayabilirsiniz.bu sayfalar geri gelir güncelleme zamanında olur böyle hatalar google yakalar
hayırlısı ...
Tarih: 2007-08-08, 13:58:23 Mesaj konusu:
allah allah valla bende googletab+normal sayfalar+pehaşpeseo olduu için
ben pr4 olsun istiyorum hitimi katlayabilirim çünkü :) bu arada nuketürk ve netopsiyon pr4 tü zaten
ayrıca
www.gercekvadi.com (PR3)
index.php (PR0)
index.html (PR3)
index (PR0) bunun sebebi sadece index.html ye link vermem
Forum.html (PR3)
bu arada alt sayfalar pageranki farklı olabiliyor :)
bknkz:
YouTube.html PR2
Oyunlar.html - Animasyonlar.html PR2
vs vs :)
yok srcan 3 tu :) ben emınım bundan :) bende senınkını yuksek beklıyorum dur belkı yarın oburgun felan gelır
not alla alla belkı 4 muydu :) index.php pr 3 netopsiyon.com pr 4 bılmem kafa karıstı ama sanırım yukselmıs yaw :) ben zaten su sınır yesıl ya ora bıraz daha uzamıs gorunce yazdım buraaya
bu arada ısmını vermek ıstemedıgım yabancı bır sıtede pr 4 tu bu gun pr 8 ınanılmaz degıl mı :)
yok valla :) pr si gercekten 8 :) sıte adını bılsen anlarsın zaten :) gercek mı degıl mı :) hem o yalanyapsada benım pagereank gostertıcım nıye yanlıs göstersın :)
Tarih: 2007-08-08, 20:08:31 Mesaj konusu:
hayır öyle değil
fake pagerankler toolbarlarda checker larda 8 gözükebilir ama googleın bir website vardı sanırım orada fake mi değil mi gösteriyordu googleda fake pagerank arat link önüne çıkar (ordan bulmuştum)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız