Tarih: 2007-08-11, 22:53:42 Mesaj konusu: isdunyasi sitesi kurcam hangi format tavsiye edersiniz.
arkadaşlar isdunaysi sitesi açmak istiyorum bulunduğum sehirdeki firmaların bilgilerinin yer alacağı bir web sitesi olucak hangi format tavsiye edersiniz oho işimi görürmü yoksa Joomla ile kuruyolarmış bunu bilen arkadaş varmı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum site komple firma rehberi olucak php nukedeki gibi tek bir eklenti diil de bu eklentinin çok çok gelişmişini istiyorum ...
joomla ile alakası yok php işini görmez yanı tıcarı sıtelere yakışmıyor bu araada oho yazmıssın sanırım php yazmıssın sonra en ıyısı asp olur ama php bılıyorum sımdı asp ögrenemem dersen php de content modulunu ac yaz yaz yaz ısını görür
oha be bu klavyeme oho yazmışım bundan sonra php nin yeni ismi oho artist asp işi sarmıyo beni ya ... http://www.sigsiu.net/ te hazır portallar var bakarmısın bi bunlardan firma sitesine yakışanı varmı ben bakıyorum sende bi fikir beyan et ve diğer arkadaşlarda .. ;)
Kayıt: May 19, 2007 Mesajlar: 423 Konum: Niye Bize mi Gelecen
Tarih: 2007-08-13, 00:10:28 Mesaj konusu:
mambo icin modüller genelde ingilizce kardeş bende aslında php nuke yerine joomla kurmak istiyodum ama bişey bulamayınca bide joomla biraz karışık olunca nukeye gectim ingizlice bilgin iyi ise bir cok modül bula bilirsin tabi bulduklarını türkçeye cevirmende lazım : )
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-08-13, 00:51:07 Mesaj konusu:
kesinlikle html derim...neden güvenlik üst düzeydedir phpasp scriptlerine göre....istediğin herşeyi yapabilme imkanın var....modsül block gibi sorunların olmaz..internette hazır html templatesleri bulunmakta onlardan indir editleyerek yapabilirsin
turgutlurehberi.com u yaptımda noldu duruyo ole :) umarım hevesın kırılmaz yaparsın ve guzel bişey olur
kardeş bilmiyorum rehber gibi değil bi de esnafları filan gezip caziplik ve kaliteyi bir arada sunmak ve karşılığında onlara bişeyler vermek lazım yoksa insanlar tutupta sana reklam vermezler inşallah bi yola çıktıkya dur bakalım yinede sağol..
polibo seni html hastası olarak tanıyorum ki benimde html bilgim ve editim fena değildir bundan 5 sene evvel php asp yok denecek kadar azdı yani pek yaygın değildi eee html kullanıyoduk ... ama bir çok firma olursa tek tek adamın iflağını keser katılım için teşekkür;)
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-08-20, 02:30:16 Mesaj konusu:
kardeş beni html hastası yaptın şimdi hasta oalrak doktora akıl vermek uygun olmaz
joomla hem iyi yanları var hemde kötü yanları..iyi yanı çok hızlı güncelleniyor vede nukede ki gibi gncelleme çok kötü değil adamalar yeni bir sürüm çıakrdıklarında döktürüyor. modül oalrak sıkıntın olabilir ancak.Güvenlik nasıl diye sormuşsun.kardeş eğer savunma mantığını bilirsen güvensiz site yoktur ama buda bir gerçek %100 güvenlikte yoktur.Bence php ile yazılmış en güvenli script Vbulletindir ancak portal arıyorsun o sıkıntı dcportalı denedin mi? Türk portalıdır.Güvenliği iyidir çünkü az kullanılmakta olduğu için hackerlar(kod yazarları) bunun üzerine yüklenmiyor dolayısıyla lamerlerden kurtulmuş oluyorsun.orada da tema sıkıntısı yaşayacaksındır.Modül sıkıntısı yaşayacaksındır ancak php bilgin varsa çok harika olabilir. Joomlaya ben 7/10 derim
kardeş beni html hastası yaptın şimdi hasta oalrak doktora akıl vermek uygun olmaz
joomla hem iyi yanları var hemde kötü yanları..iyi yanı çok hızlı güncelleniyor vede nukede ki gibi gncelleme çok kötü değil adamalar yeni bir sürüm çıakrdıklarında döktürüyor. modül oalrak sıkıntın olabilir ancak.Güvenlik nasıl diye sormuşsun.kardeş eğer savunma mantığını bilirsen güvensiz site yoktur ama buda bir gerçek %100 güvenlikte yoktur.Bence php ile yazılmış en güvenli script Vbulletindir ancak portal arıyorsun o sıkıntı dcportalı denedin mi? Türk portalıdır.Güvenliği iyidir çünkü az kullanılmakta olduğu için hackerlar(kod yazarları) bunun üzerine yüklenmiyor dolayısıyla lamerlerden kurtulmuş oluyorsun.orada da tema sıkıntısı yaşayacaksındır.Modül sıkıntısı yaşayacaksındır ancak php bilgin varsa çok harika olabilir. Joomlaya ben 7/10 derim
sevgili polibo güzel yazın ve önerilerin için teşekkür ederim joomlayı seçmemin nedeni kategori modulu çok harika yani güzel bi edit istiyo , ki bu php dede olsa editleme şart olucaktı..ama joomlada muazzam bi modul olayı var yani fena değil şimdi bide php nin dışında bişeylere bakmam lazım diye düşündüm artık kurunca o değerli görüşlerinizi belirtirsiniz...
En son gokhan87 tarafından 2007-08-20, 15:44:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
www.kobivitrin.com jomla ile yapılmış bir firma rehberi görünüş olarak hş değil acıkcası. Sadece firma rehberi düşünüyorsan www.adanaisdunyasi.com sitesinin scriptini bul derim.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız