Tarih: 2007-08-19, 19:49:30 Mesaj konusu:
CapsLock :
hyr ben 2 olanı demiyorum prsi 0 ' a düşüpte 24 saat sonra artan çok gördümde ..
geçen güncellemelerde google tam anlamıyla güncelleme yapamıştı pr4 ve 5ler zıfırlanmıştı daha sonra güncelleme tekrarlandı 2 hafta sürdü.
bu sefer komiklik.net in artacağını zannetmiyorum.zaten link değişimiyle pagerank artırmak ne kadar yararlı tartışılır :)
Tarih: 2007-08-23, 03:41:56 Mesaj konusu:
bir webmaster sitesinden alıntı.
Serkan :
Evet son günlerde googlea benimde fark ettiğim bir çok değişlik oluyor. Page rank olayı zaten aldı başını gidiyor güncellenmek bilmiyor. Sanırım köklü bir değişiklik bizi bekliyor bakalım google bu sefer ne süprizler hazırladı.
Ayrıca page rank olayı hakkında bir forumda gözüme şu metinler takıldı
son günlerde hit düşüşü olduğunu söylüyor herkes, (bende şikayetçiyim bu konuda, o kadar seo çalışmasına rağmen resmen yerimizde sayıyoruz) google'da var yine bu ara bişiyler...
rap-medcezir bu arada aklında olsun gelecek pr garantili değildir, 4 gösteriyor diye 4 bekleme ;) zamana bırak az, saho'nun başlığı var yeni siteler için "google ve hit" adında onu incele
Tarih: 2007-09-15, 14:24:32 Mesaj konusu:
benimde 3-4 domainim gelecek pagerank 5 diyor oynama yok ağustos güncellemesinde sadece yüksek pagerankliler ayıklandı düştü sayfa değerleri bizim iç sayfalarımız sanırım güncellenmiş.
iwebtool u kullanıyorum ben gelecek pagerank için ve internetbaron.de iwebtoolda 3.x(4) olduğunda pr4 olmuyor 4x(4) benim 4.7(5) 1 domain var şuan güncelleme olsa 4 olur.
internetbaron.de backlinklere göre sanırım fikir yürütüyordu internetbaron.de pek güvenilir değil bana göre.
iyi güncellesin bakalım da bu sefer çok sıktı bu :S
okullar açılmaya başladı, artık hit yükselir dedik bu hafta ama malesef, dediğimizle kaldık, bütün hızıyla geriliyoruz bakalım
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız