Tarih: 2007-10-11, 14:59:05 Mesaj konusu: yönetici panelinde resim ve gif göstermemesi!!!
Deyerli Dostlarım lütfen YARDIM edin phpde yeniyim phpnuke sistemli sitemde eskiden yönetici panelinde sayfalara ve bloklara resim ekliyordum şimdi ise ,eklediğim kod anasayfada kod olarak cıkıyor kopya yapıştır yapıyorum,resim ve gifi ekledikten sonra günceliyorum yeri boş cıkıyor lütfen bu garibana bir el atın...
ya millet allah rizasi icin bana biri yardim etsin msn nimi vereyim lütfen ftp ye php nukeyi nasil yükleyecem anliycaniz ben bi caylakim yurt disinda oldugumdan türkce kelimelerin hepsinin anlamini anlamiyom lütfen yardim
ya millet allah rizasi icin bana biri yardim etsin msn nimi vereyim lütfen ftp ye php nukeyi nasil yükleyecem anliycaniz ben bi caylakim yurt disinda oldugumdan türkce kelimelerin hepsinin anlamini anlamiyom lütfen yardim
fatmaveali et hotmail nokta de
Kardeş Allah Rızası İçin Demişsin YARDIM Etmek isterim ama bende yeniyim o kadar bilgim yok... İnşallah Sana YARDIM edecek birini bulursun..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız