Tarih: 2007-11-02, 23:44:16 Mesaj konusu: Wordpress İçin Nasıl Bir Eklenti İstersiniz ?
merhaba ahali ,
vaktim kısıtlı hep bunu diyorum yha ama 1 ay oldu 1 saat hafta içi adam gibi online oluyorum o da netopsiyonda geçiyor :)
wordpress için bir kaç eklenti yazmayı düşünüyorum.ama karar veremedim nasıl birşey olsun diye.
sizlerden fikir bekliyorum ayrıca nuke dışında ilk kez başka bir cms ye eklenti yazacağım için süre uzayabilir :)
şöyle birşey düşündüm ben mesela wordpress yazınızın başlığını etikete dönüştürmek ve google'a daha fazla indekslenebilecek sayfa bırakmak ?..
siz ne düşünüyorsunuz ?
Tarih: 2007-11-03, 00:28:14 Mesaj konusu:
yenibir,abi etiket derken mesela başlığımız "yenibir netopsiyonda mesaj yazdı" bunlar manevi etiket olcak tıklandığında arama oluşup uygun sonuçlar gelcek.basit birşey ama eklenti ilk kez yazıcam wp ye o yüzden yavaş yavaş :)
senin istediğin eklentide var hide-post plugin bana bişe bırakmamışlar galiba
işte var son sürüme yükselt wpni tag olayı ve başlığın tag olarak yazılması otomatik olarak geldi :) benim dediğimde varsa tam süper oldu bakayım eklentiye değil senin söylediğin misafirler linki göremesin download manager var oda linkleri saklamıyor :S
yinede uğraşmak güzel bide ali osman php derslwerine devam etse yarım kaldı
öğretttikleriyle ufak 2-3 script yazdım biraz daha devam etse portala niyetlenecem
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız