Tarih: 2007-11-12, 13:52:33 Mesaj konusu: çok önemli lütfen php ile verileri list box ta görme
mesela mysql deneme isimili veritabanımda markalar adında bir tablom var ve ben markaların bulunduğu tablonun tüm elemanlarını goster.php diye bir sayfamda markalar isimli listbox ta görmek istiyorum nasıl yaparım yani gelen verileri listbox un value özelliğine mi atmak gerek ne yapmam lazım çözemiyorum burada o kadar takıldım ki php öğrenmeye çalışıyorum ama burada takıldığım için ilerleyemiyorum zinciri çözecek halka bu yani verileri listeleyebilmek için listbox işlemlerini biraz açıklarsanız çok memnun olucam en çok takıldığım konu bu
dostum sql bilgin iyi ise veri tabanından bilgi alıp bunu listbox a yansıtman kolay ama sen bu işe 0 dan başladıysan pek bilgin yoksa benden sana tavsiye bu çok işine yarar içinde birçok şey barındırıyor veritabanı giriş listeleme fln filan
google gir "php basit üyelik formu" diye arat çıkan siteleri dolaş kodları incele kendine göre düzenle ben ilk böyle başladım bu işe sende ne istediğini bilirsen devamı gelir.kolay gelsin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız