Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2007-11-18, 16:16:15 Mesaj konusu:
Başlığınızı düzeltirmisiniz. deli konu derken neyi kast ettinzi anlamadım
bunu neden soruyorsunuz onuda anlamadım.Çünkü phpbb3 eğer hiç kurduysanız install işlemi bittikten sorna dönüştürmek istiyormusunuz diye soruyor.Veritabanını yolunu yazarsanız phpbb3 kendisi bunu yapacaktır.
Tarih: 2007-11-18, 19:49:26 Mesaj konusu: Re: Phpbb2 Deki konu ve uyeleri phpbb3 e tasımak?
yok ben anlatamadım sanırım benim iki tane sitem var eskı olan sitemdekı (phpbb2kurulu) uye ve forum konularını yenı olan (phpbb3 kurdum) siteme almak ıstıyorum ?
Tarih: 2007-11-26, 20:33:53 Mesaj konusu: Re: Phpbb2 Deki konu ve uyeleri phpbb3 e tasımak?
yardim edecek kimse yokmu ? phpbb2 dekı forumun konularını ve uyelerı baska bır sıteye phpbb3 kurulu olan bır sıteye enjekte etmek ıstıyorum ama nasıl ?
Tarih: 2007-11-27, 22:18:25 Mesaj konusu: Re: Phpbb2 Deki konu ve uyeleri phpbb3 e tasımak?
arkadasım benim bitane sitem vardı phpnuke8.0 kurulu burada 100 tane uyem ve 200 tane konu vardı forumda ben gittim bitane daha domaın aldım bunuda phpbb3 kurdum sadece forum sıtesı. sımdı yapmak ıstedıgım olay su ben oncekı sıtemde olan yanı php nuke 8.0 da olan uyelerımı ve forum konularını yenı kurdugum phpbb3 versıyonlu forum sıteme almak ıstıyorum hepsı bu. nuke_users tablolarını aınca uyelerı alabılıyomusum sanırım ama benım merak ettıgım konuları almak ıcın hangı tablolar ı alacam bıde nuke 8.0 da phpbb2 kurulu oldugundan phpbb3 kurulu olan forum sıteme tabloları nasıl enjekte ederım. uyelerı ve forumları baska sıteye almak ısın hangı tabloları okutmam gerekıyo bunu soruyorum.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız