Tarih: 2007-11-20, 13:17:00 Mesaj konusu: Üye Banlayınca avatarın yanında BANLANDI yazsın..
Merhaba arkadaşlar üye banlıyorum php nuke te, phbb forumda.
Banlanan üyenin mesajlarında yani avatarın altında veya üstünde BANLANDI yazsın iistiyorum, bunu nasıl yaparız?
Sitedeki BANLA ilgii tüm mesajları okudum ancak bir sonuç çıkmadı, değinilmemiş bu konuya..
Forum yönetimine girersin rütbeler dersin "Banlandı" diye özel rütbe atarsın. Bunu sadece bir kere yapacaksın. Daha sonra da banladığın üyenin profiline girip özel seçmiş olduğun Banlandı rütbesini işaretlersin. Böylelikle forumlarda falan banlandı diye çıkar ;)
Forum yönetimine girersin rütbeler dersin "Banlandı" diye özel rütbe atarsın. Bunu sadece bir kere yapacaksın. Daha sonra da banladığın üyenin profiline girip özel seçmiş olduğun Banlandı rütbesini işaretlersin. Böylelikle forumlarda falan banlandı diye çıkar ;)
Zeki insan sen sadece ona rütbe belirlemiş olucaksın. Komedi ötesi...
Zeki insan sen sadece ona rütbe belirlemiş olucaksın. Komedi ötesi...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız