Tarih: 2007-11-23, 19:17:24 Mesaj konusu:
al bendende o kadar. 1 haftadır test yayını yapıyorum. indexlenmesini bekliyorum çıkması için. google yönetici araçlarına ekledim. sitemap yaptım halen yok!
Googlebot, ana sayfanıza en son 22.Kas.2007 tarihinde başarıyla erişti.
www.google.com/webmasters/tools/ üye olarak ne zaman geldiğine bakabilirsiniz geliyorsa sabredip beklemek yok gelmiyor ise o zaman birşeyler yapmalısınız 2 günde bir geliyor bana
dostum siteni ilk olarak toplistlere kayıt ettir webservis tr100 gibi daha 1-2 gün içinde googla siten çıkar ve ondan sonraki günlerdede siteni indexler ama herşeyden önce sitedeki seo yazılarını oku
Tarih: 2007-11-24, 01:02:38 Mesaj konusu:
forumda onlarca defa google hakkında yazılar yazıldı.hem google ile alakalı (arama motorları-google) forumunu hemde forumda bir arama yaptırın güzel sonuçlar elde edeceksiniz.
Tarih: 2007-11-24, 12:01:17 Mesaj konusu: Re: neden google bende yok
http://www.dmoz.org Kayıt Olun Muhakkak Çok Büyük Verim Alacaksınız Googleden önce buraya kayıt yaptırın sonrası zaten otomatik olarka yapılıyor googleye kayıtta olmanıza gerek yok kendince yapıyor fakat siz sitenizin yavas veya hızlı istatistikleriniz en çok aranan kelimeler herşey istatistikler ona göre istatistik oluşturursanız birde site haritası oluşturun arkadaşlar ben oluşturdum..
Açık Dizin Projesi Web'deki en büyük ve en kapsamlı, insanlar tarafından düzenlenen dizindir. Dünyanın her tarafından katılımda bulunan geniş bir gönüllü editörler topluluğu tarafından inşa edilmiştir ve varlığı onlar tarafından sürdürülmektedir.
Web Cumhuriyeti
Web şaşırtıcı bir hızla büyümeye devam ediyor. Otomatik arama motorları, arama sorgularına işe yarar sonuçlarla cevap vermekte giderek daha yetersiz kalıyorlar. Ticari dizin siterinin maaşlı editör kadroları başvuruları değerlendirmeye yetişemiyor ve dizinlerin kalitesi ve kapsamı daha da kötüye gidiyor. Bağlantılar çürümeye yüz tutuyor ve internetin büyümesine ayak uyduramıyorlar.
İnternetin olağanüstü büyüyüşüyle savaşmak yerine, Açık Dizin, internetin kendisini organize etmesi için gereken yöntemi sunuyor. İnternet büyüdükçe net vatandaşlarının sayısı da artıyor. Bu vatandaşların her biri web'in küçük bir kısmını organize edebilir, kötü ve kullanışsız olanları atıp sadece en iyi içeriği tutarak bunu nüfusun geri kalanına yeniden sunabilirler.
Web'in Belirleyici Kataloğu
Açık Dizin, 20. yüzyılın en önemli editör/katılımcı projelerinden bazılarının adımlarını takip ediyor. Nasıl ki Oxford İngilizce Sözlük gönüllülerin çabalarıyla belirleyici bir sözlük olmuşsa, Açık Dizin de Web'in belirleyici kataloğu olmak için onun izinden gidiyor.
Açık Dizin, Açık Kaynak hareketinin ruhunu taşıyarak kurulmuştur ve %100 özgür ve bedava olan tek büyük dizindir. Dizine site göndermek ve/veya dizinin verilerini kullanmak için ücret talep edilmemektir ve hiçbir zaman edilmeyecektir. Açık Dizin verileri, özgür kullanım lisansımıza uymayı kabul eden herkesin serbest kullanımına sunulmaktadır.
İnternet Beyni
Açık Dizin, insanlar tarafından sınıflandırılmış Web içeriğini barındıran en geniş kapsamlı veritabanıdır. İnternet kullanıcılarından oluşan editör kadrosu, Web'deki kaynakların keşfini sağlayan kollektif beyni oluşturur. Açık Dizin, Web'in en büyük ve en popüler arama motorlarının ve portallarının dizin hizmetlerini güçlendirmektedir. Bunlara Netscape Search, AOL Search, Google, Lycos, HotBot, DirectHit ve daha yüzlercesi dahildir.
Siz de Fark Yaratabilirsiniz
Tüm topluluklarda olduğu gibi, ne verirseniz onu alırsınız. Açık Dizin herkese katkıda bulunma imkanı sağlamaktadır.
Kaydolmak kolaydır: Hakkında bilgi sahibi olduğunuz bir konu seçin ve aramıza katılın. Kategorilerin düzenlenmesi basittir. Saniyeler içinde bağlantı eklemenizi, silmenizi ve güncellemenizi sağlayan kapsamlı araçlara sahibiz. Sadece birkaç dakika vaktinizi ayırarak Web'i daha iyi bir yer haline getirmemize YARDIM edebilir, ve seçtiğiniz konuyla ilgili bir uzman olarak tanınabilirsiniz.
Açık Dizin Projesi'ne Katılın
1. Düzenlemek istediğiniz bir kategori bulun.
2. Kategori sayfasının üstündeki Editör Ol bağlantısını takip edin.
Bazı kategorilerde Editör Ol bağlantısının bulunmadığını hatırlatırız; bu durumda sizi ilgilendiren daha spesifik bir kategori bulmalı ve oraya başvurmalısınız. Projeye katılıp biraz deneyim kazandıktan sonra daha genel kategorilere başvurabilirsiniz.
Sitenizin Google hemen indexlenmesini istiyorsanız Yuksek Pr sitelere link vermeniz mesala sayfa.koma ve realist.koma toplist.czkoma veya dost sitelere link vermeniz yeterlidir ...
Tarih: 2007-12-02, 18:40:35 Mesaj konusu: Re: neden google bende yok
google ye kayıt oldum bana bir kod veriyor m e t a tag ekle dedigim zaman bu kodu nereye ekleyecegim ve birde html dosyasını karsısına yukle yazıyor bu html yi nasıl olusturmam lazım anlamadım ama istemap eledim buraya... baska ne yapmam lazım...
o m e t a kodunu includes/m e t a.php içine ekliyosun bu şekilde yapamam diyosan o kodu ftp ana dizine ekliyosun, sanırım .html uzantılı olarak ekliyoduk .txt de olabilir tam olarak yok aklımda, bu şekilde site doğrulamasına izin vermiş oluyoruz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız