Tarih: 2007-11-10, 02:00:07 Mesaj konusu: Siteye uğramayanlara mail yolu ile hatırlatma modu
mod phpbb modu modun linki altta pehaspe.com dan çoşkun kardeşimin YARDIMıyla nukeye uyarlandı..özelliği ise siteyi uzun zamandır ziyaret etmeyenlere,mesaj göndermeyenlere,kayıt olup aktivasyon linkine tıklamayanlara seçmeli olrak mail atıyorsunuz bu işlemleri gerçekleştirmeyen üyeler otomatik olarak çıkıyor zaten admin panelde ve hatırlatma yapıldığı halde siteye gelmeyen üyeleri silebiliyorsunuz..
kurulumu çok kısa tek dosya editleniyor admin dil dosyası...diğerlerini yerlerine yollayın kullanın
Tarih: 2007-11-11, 02:18:00 Mesaj konusu: Re: Siteye uğramayanlara mail yolu ile hatırlatma modu
prefix denilen sql sorgusunda nuke yazan yerler kısacası eğer nuke ise prefixleriniz değiştirmenize luzm yok admin değerinin 1 yapılmasına gelince gerekli değişiklik zaten yapıldı siz sadece dil dosyasında ki değişikliği yapıp dosyaları gerekli yere atın yeterli...sql sorgusunu unutmayın tabii
Warning: main(./../includes/emailer.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /***/****/****/modules/Forums/admin/admin_reminder.php on line 381
ben kurdum panelde filan çıkardım herşey tamam gönder dediğim zaman çıkan bu hatayı da çözdüm;
381 ve 481 numaralı satırları bunula değişin;
include("../../../includes/emailer.php");
ayrıca forum kontrol panelinizde "E-posta İmzası" yazan yere site adresinizi "http://" ile başlayarak yazın bende değişik bişiy yazıyodu herkese o gitti buraya site adresinizi yazarsanız link şeklinde gönderdiğiniz postada çıkar
TESEKKURLER SİTEYİ ZİYYARET ETMİYENLER yazan yerin altinda remin them yaziyor ona basinca bos sayfa geliyor.mailin gidip gitmedigini nasil anlariz.session.php ide editledim.
Tarih: 2007-11-28, 15:33:26 Mesaj konusu: Re: Siteye uğramayanlara mail yolu ile hatırlatma modu
arkadaşalr ilk dosyayı değil ikinci verdiğimi kullanın.altta mail gönderilince yönetimde oluşan görüntünün resmi var.bu arada siteye uğramayanların sayısı çok ise hepsine birden yollamayı denemeyin kasar haliyle.ben sorunsuz kullanıyorum.siteye akın bile oldu diyebilirim
online uye olarak forumadmine girerrseniz genel hata veriri.lgput deneyin.bende siteye ugramayanlara mail at dedi bos sayfa gelldi.mesaji olmaynlara baktim kimse yok:s
birde kurulum dosyasinda texte
##
## - admin/admin_reminde_inactive_user.tpl
## yazıyor klasorde ise tepmlates/subsilver/admin
e atilmasi gerektigi yazilmis.
admin/admin_reminder.php idemi tepmlates/subsilver/admin e atilacak
ben kurdum panelde filan çıkardım herşey tamam gönder dediğim zaman çıkan bu hatayı da çözdüm;
381 ve 481 numaralı satırları bunula değişin;
include("../../../includes/emailer.php");
ayrıca forum kontrol panelinizde "E-posta İmzası" yazan yere site adresinizi "http://" ile başlayarak yazın bende değişik bişiy yazıyodu herkese o gitti buraya site adresinizi yazarsanız link şeklinde gönderdiğiniz postada çıkar
hata alan arkadaşlar, bu mesajda yazdıklarımı uyguladınız mı?
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2007-11-30, 01:34:28 Mesaj konusu:
emailer.php hatası alanların mmail serverinde sorun vardır
@Jilet sen sql sorgusunu calıştırmamışsın
izin yok hatası alanlar ise aşgıdaki kodu adminm_reminde.php dosyasından bulsun
1 yazan yeri 2 yapsın eger 2 yazıyorsa 1 yapsın burda bazen aptallaşıyor
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git 1, 2, 3, 4Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız