Localdemi deniyorsun ben local huyum yoktur direk atarım denerim :))) Test Bölümüm vardır orada kurarım localde uğraşmaya gerek yok hem daha iyi oluyor internet üzerinden istediğim hataları sorunları daha hızlı alabiliyorum sende yap bence test bölümünü kur oyun bahçen olsun :)
Tarih: 2007-11-28, 14:22:40 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
kardeş benimde var joomla mambo tikiwiki hepsini denemişim ama mediawikiyi de ilk orda denedim ama kurmaya başladığımda kur sayfası geldiğinde dil seçimi bölümünün aşağı gözükmüyor o nedenle localhostta deniyorum ve hepsi gözüküyor.eğer senin ftpende dil seçimi bölümünden aşağısı gözüküyosa ilk kurum aşamasında o zaman benim ftp bir sorun var demektir
resimli anlatımını bekliyorum kolay gelsin :)
Tarih: 2007-11-28, 14:42:42 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
lacrimal01 :
kardeş benimde var joomla mambo tikiwiki hepsini denemişim ama mediawikiyi de ilk orda denedim ama kurmaya başladığımda kur sayfası geldiğinde dil seçimi bölümünün aşağı gözükmüyor o nedenle localhostta deniyorum ve hepsi gözüküyor.eğer senin ftpende dil seçimi bölümünden aşağısı gözüküyosa ilk kurum aşamasında o zaman benim ftp bir sorun var demektir
resimli anlatımını bekliyorum kolay gelsin :)
Ya dil seçimi sonra geliyor ilk kurulum ingilizce dili türkçe seçiyorsunuz türkçe kuruyor resimli anlatım yapamadım henüz kusura bakma..
Tarih: 2007-11-28, 15:07:04 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
tamam kardeş ben localde kurdum zaten ama ftpde kurmaya çalıştığımda benden mediawikinin adını e-mailimi ve dil şeçmemi istiyor ve başka bişede gözükmüyor ama localhostta diğer dolduracağım yerlerde gözüküyor vede kurdumda localde.benim sadece sorunum şuan ftpye attığımda çalışmaması ve hata vermesi
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/firat01/public_html/mediawiki/includes/Exception.php on line 140
Tarih: 2007-11-29, 22:30:54 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
kardeş ben yaptım çok saol benim mysql 4 filanmış.ben 1,94 ü kurmaya çalışıyomuşum onun gereksinimi mysql 5 miş :) bende 1,6 yı kurdum oldu.ama halen resim yükleyemiyorum :))
Tarih: 2007-11-30, 21:13:17 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
Ellerine sağlık gördüğün gibi kurulum basit iş güçten zaman bulup dersi hazırlayamadım kusura bakmayın Evet bu şekilde doğrudur kurulum yapmanız gereken mysql bilgileriniz doğru girmek o kadar..
Evet Vermenize gerek yok. Kurulumu yaparken doğru bilgileri girdiyseniz sorun yok eksik dosya atmışta olabilirsiniz 15. mb üzerinde dosyalar çünkü tekrar birdaha deneyin ..
Tarih: 2007-12-10, 17:54:53 Mesaj konusu: Re: Wikipedia Siteniz Olsun
heralde sen versiyon olarak 1.6 dan daha yüksek sürümünü denemişsin.mediawiki 1.6 dan sonraki sürümleri en az php 5 destekliyor.sen 1.6 ve daha düşük versiyonlarını dene
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız