merhaba değerli arkadaşlar.gerçi ben arama yaptım da benim istediğim biraz farklı.şimdi birincisi oluşturduğum flash animasyon, exploreri açtığım
zaman açılır pencere engelleyicisi tarafından engelleniyor.ama normalde sitelere girdiğimiz zaman byle birşey olmuyor,ne yapabilirim? şimdi ben sitemi sunucuya yerleştirdikten sonra tüm explorerlarda böyle mi olacak?
ikinci sorum ise: biz bu flash animasyonları daha sonradan sayfadaki butonla nasıl başlatırız, html ile bir buton oluşyurup java script mi kullanmamız gerekir? yardımlarınızı rica ediyorum teşekkürler,iyi çalışmalar
yok arkadaşım engelleyici sadece yerel alandaki service pack 2 nin gerekli yada gereksiz uyarılarıdır. host üzerinden kullandığınız flash dosyalarınında bu hatayı vermeyecektir...en azında flash dosyaları için...
hmmm.çok teşekkür ederim arkadfaşım işin rastgele.ama şu flash animasyonu sonradan bir buton veyahut ne bileyim bir köprü ile açabilirmiyiz sorunuma bir çözüm bulamadım, çok teşekkür ederim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız