Tarih: 2007-12-23, 23:19:28 Mesaj konusu:
banada olmuştu ve varolan tüm indexlerin gidecek :)
sitende mutlaka legal sayılamayacak içerik vardır.
hacker,warez,crack gibi bağlantılar da sebep olabilir.
sandbox gibi birşey tüm sayfaların gidecek ve bir süre sonra google zararlı site zımbırtısını kaldıracaktır fakat içeriğinizi kontrol etmenizde fayda var.
TşkLer Sercan Zaten Tum Dosyaları Sildim içerikLeri Sildim Sadece Eschat ampleti durdurudum Şimdi İerik umrumda deil Yeterki sitem acılsın..
VoLko TşkLer Babacan YArdıcı oldugunuz için Dedigin linke baktım ve aynı yazdıklarını uyguladım Bakalım ne cözüm cıkacak ilgilendiginiz için Sonsuz TşkLerimi İLetirim SizLere DostLar..
Tarih: 2007-12-24, 13:07:12 Mesaj konusu: Re: GoogLe Banımıdır..??
Yeniden İncelenmesi için gönder. Siten o zaman düzelecektir ama iyi ban yemişsin açıkcası bunu genelde yapar google demek ki sitende virüs buldu google örümceği gezerken sisteminde anti virüs proğramıda var yani aslında istatistik topluyor güncel virüsleri toplayıp google kendince bir ar-ge sistemi oluşturuyor ve kendini savunmaya alıyor herkezden önce haberi oluyor ve uyarıyor.Sitene bir virüs bulaşmış ve sitede hala yoksa düzelirdi siteyi dizinden silmemiş gerek görmemiş sadece anti spamlar devreye girmiş . Yeniden istek gönder diyeceğim ama nafile etmez gibi biraz index silinmesi gerekiyor bence. Googleden dizinlerini kaldırt komple sonra tekrar eklettir 2-3 ayını alacak
Tarih: 2007-12-24, 14:44:43 Mesaj konusu:
aslında virüs değil benim 1000 tane yazdığım bir yıllık blogum şuan aynı durumda arkadaşın sitesiyle.
bende hacker_programları ve hacker gibi etiketler vardı.Google'da en son çin'den yedi sansürü o yüzden bu yasadışı duruma dur demesi gerekiyor.Kısa yoldan bir çözüm olmuyor binlerce site incelenmesi mümkün değil.Böyle bir yeri var google'ın spam siteleri bildiriyorsun ama binlerce bildiride var.e Google mühendisleri bu duruma henüz bir proje yaratamadı.Kısa yolu ne ? tabikide bu tür tagları çok geçen web-siteleri sandboxa almak.
bir webmaster platformunda okumuştum.Şu sıralar çok arttı sandbox işi.Adam index.php sine 5000 üzeri link eklemiş ve googledan banlatmış tamamen.Sonra blog kurmuş wordpress.güzel bir kaç ingilizce makale kopyalamış falan.2 hafta sonra sandbox kalkmış.Tabi adam garantisini vermiyor bu işin :) sandbox 2 hafta-2 ay arası değişiyor bildiğim kadarıyla.
sandbox evet bu aralar spamlanan siteler hep gidiyor bende spamladığım siteler hep gidiyor yani gerçekten spam yapanları raporluyorum hemen onaylıyorlar onceden 1-2 ay bekletiyorlardı şimdi hemen onaylıyorlar beni 5 tane den fazla siteyi google dizininden çıkartırdım spamladım en yükseği pr4 90.000 link vardı yani spam yapıyorsanız gozunuzun yasına bakmıyor indiriyor affetmiyor
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız