Tarih: 2007-12-27, 21:06:25 Mesaj konusu: Sizce Go Daddy den Linux Hosting Satın Almalımıyım...
Merhaba Arkadaşlar,
Kullandıgım Hostun süresi dolmak üzere , süresini uzatmak istiyorum ancak Hostumun biraz yavaş olmasından şikayetçiyim ve farklı bir firmadan almak istiyorum. Go Daddy nin fiyatları ve seçenekleri gayet uygun aramızda bu firmayı kullanan varmı, cpanel mi plesk mi yoksa kendi panellerimi var, hız güvenlik ve destek konularında verdikleri hizmet yeterli mi?
En son Eray_ tarafından 2007-12-27, 23:21:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Google da "hosting" diye aratınca ilk sırada çıkıyor.
Ekonomi planında 12 aylığı $3.59 X 12 yapıyor. Yani 43$.
Kaliteli host hizmeti veriyor olabilir ama daha ucuza ve yine kaliteli bir host bulunabilir.
Evet uzaktan bende sizin gibi veya benzeri yorumlar yapabilirim.Aramızda bu firmayı Deneyenler oldugunu biliyorum onlar da yorumlarını katarlarsa çok sevinirim...
Tarih: 2007-12-28, 13:47:37 Mesaj konusu:
Google'da hosting diye aratınca şuan ilk 2 sırada çıkan site "Sponsor Bağlantı"dır. Sponsor bağlantı olmasa bile host almak için google'ı referans almak pek işinize yaramaz. ben 1 yıldır Dreamhost kullanıyorum, sunucular yurt dışında olduğundan biraz yavaşlık var elbette, ucuz olması bu dezavantajı es geçmenize olanak sağlıyor. Bazı sitelerde Promosyon kodları var Dreamhost'u bir araştırınız isterseniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız