Çok arkadaş bulduk, çok kavga ettik, tartıştık, eğlendik sonunda yine netopsıyon'dayız yönetim olarak hepinizin yeni yılını kutluyor mutlu yıllar diliyoruz...
Ben bundan 3 yada 4 ay önce dedim acaba siteye 450 kişi felan daha üye olurmu diye ... içimden " zor ya artık üye olan olmuş " ama aylar geçti ve yeni yıla 3.5 gün kala 30.000 üye ye ulaştık..
Ve Türkiye'nin hala en büyük Php-Nuke destek sitesi olduğumuzu üye sayımız ile de belli ettik..
çok istiyordum yeni yıla 30.000 üye ile girmeyi fazlasıyla girdik...
Sitede şu günlerde yenilenme vardır ... 2008'de daha iyi bir hizmet vermek istiyoruz...
Gerek Hosting - Domain hizmetinde güvenli ve sorunsuz hizmet veren Netopsiyon
Gerek Php-Nuke Tema sitesi olarak Türkiye'de en iyi Php-Nuke Tema sitesi
ve
burası ile netopsiyon her zaman farkını ortaya koydu..Bu sene daha da iyi olacak...
Bunu söylemeyecktim özelden konuşuyorduk ama bana denilen
"şoreş (ismim) nukeden kopma nukenin kralı geri dönüyor" bu sözle aslında kimi söyledğimi anladınız ...Yenilikler daima devam edecek...
Opsiyon tema sadece php-nuke değil diğer scriptlere görede şu an düzenleniyor...
Yani tema sitemiz diğer sistemler de ki arkadaşlarada yaracak ve daha çok tema bulacaksınız...
Tarih: 2008-01-01, 04:44:38 Mesaj konusu:
Hayat insanı bazen bir yerden alıp bir yere götüremiyor. Netopsiyon'da takılan arkadaşlar da hayatın bu oyununa maalesef isteseler de istemeseler de bir şekilde katıldılar ve katılmaya devam edeceklerdir.
Burada olmaktan, burada bir şeyler yapmaktan zevk almak önemli olan.
İnşallah yeni yıl hepinize istediğiniz iyi dileklerinizi verir...
Tarih: 2008-01-02, 15:02:14 Mesaj konusu:
bende şimdi baktım 30.000 olmuşuz konuya baktım artistceezimde demiş 30.000 :) daha önce bazı üyelikler silinmişti sanırım.üye sayısıda önemli değil.2oo8 için herkesin ng'den beklentileri yüksek. :)
herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun.
netopsiyon.com ve siz deyerli arakadaşın vesilesiyle,bayağı şey öğrendik
özelikle benim gibi acemileri iyiki varsın netopsiyon.com teşekürler Saygılar:::::::
Öncelikle herkesin yeni yılını kutlarım.
Ben Php Nuke nin , site yapmanın domain in hostun modülün kısaca site ile ilgili herşeyin ne demek olduğunu düşünürken pat diye kendimi netopsiyon gibi bir Paylaşımın ön planda olduğu dostluğun adresinde buldum. gerek yönetici arkadaşlarım gerek ise diğer üyelerin verdiği destekten dolayı bütün netopsiyon ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
2008 yılı net opsiyon ailesine tekrar hayırlı olur inşallah
Ben gidipte hangi siteye teşekkür edeyim ilk site kurmayı buradan ögrendim googlede arama yaptım bura cıktı o gunden beri burdayım askerlik falan biraz aram oldu ama yinede buraya takılıyorum sizler gibi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız