S.a Arkadaşlar Bi yerlerde Duymustum Slowfm.Net ile Radyoslowtürk.Org
satılıyormus satan kısıye ulaşamadım sizce bu slowfm.net ne kadar yapar
adam cok ister diye düşünüyorum Sitenin İsmi kaliteli olduğu için sizin fikirleriniz nelerdir
bende ona göre değerlendirme yapıcam yalnız ciddi cvp yazalım tşkler
şimdiden radyoslowturk.org içinde fiyat verirseniz sevinirim??
En son aristotlee tarafından 2008-02-28, 04:24:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
hımm sende ccportal yapmıssın :) ya hoca iyi güzel ismin varda ama ben bu slowfm e merak sardım hedefim buyuk slow üzerine o yuzden bu slowfm ismi ne kadar yapar bilgi toplayıp ona göre bbi fiyat düşünmem lazım sizin fikirleri önemli benim için uygun bi fiyat cıkarmam için
Yaw O kadar Bakan Var Bir ŞEy Söyleyin Ustalar SlowFm.Net & RadyoSlowTürk.Org İçin Siz Fiyat Söyleyinki Adamla Konustugum Zaman Aklımdaki fiyat budur diyeyim satıyorsa eğerki cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşk
vallahi tahminime göre isim olarak cok isterler diye düşünüyorum
vallahi önce anlık dinleyicisi önemli
ama sen sadece ismini alıcam diyorsan eğerki vallahi cok para vermen lazım 1 milyarın üstündedir cunqü ismi kalite kralfm süperfm slowfm vs..
bu arada radyoslowtürk içinde radyoslowtürk zaten frekanslı radyo ama adamlar org unu almıslarsa iyi bence ben olsam şahsen satmam sitelerini inceledim radyoslowturk.com dan daha iyi yapmıslar radyoslowturk.org u
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız