Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Hekim_oglu Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-02-28, 21:02:52 Mesaj konusu: |
|
|
Öyleyse NG_DCode üyeliğine adayım..
hayırlı olsun..
Arkadaşlar bu adamların peşini bırakmayın derim..
aslında biz üye olarak bu tür projeleri istemeliydik, gelişmek açısından..
ama madem bizim yerimize de düşünmüş arkadaşlar böyle bir projeyi biz de katılıp destekleyelim..
bu tür projelerle işi mutfağında öğrenirsiniz..
artistbaron gibi medeni cesaretiniz olsun  |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-05-09, 18:32:37 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
artistbaron Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2008-02-28, 21:07:19 Mesaj konusu: |
|
|
Hekim_oglu :
|
artistbaron gibi medeni cesaretiniz olsun
|
Şu an her başvuruyu yazıyoruz bı kenara aralarından seçme yapacağız...
Herkes hekim_oğlu gibi bilgilerini yazarsa yani ne yapacağını çok daha kolay olacak ama benide alın diyip beklerseniz işiniz daha zor olur :) |
|
Başa dön |
|
 |
NoGame Mesaj: 1+

|
Tarih: 2008-02-28, 22:01:21 Mesaj konusu: |
|
|
NG-Tech
Talibim Uygun Görüldüğü zaman Göreve hazırım |
|
Başa dön |
|
 |
memo_qx Nuke Sorumlusu

|
Tarih: 2008-02-28, 22:15:35 Mesaj konusu: |
|
|
Birhan :
|
memo_qx :
|
evet bencedegüzel biruygulama bende uygun gorulurse bu ıkı grupda yeralmak ısterım
NG-Search
NG-News
|
memo_qx Arkadaşım daha öncedende dile getirdiğim gibi şuan için sadece bir gruba katılabilirsiniz. Profesyonelliğe geçişiniz onaylandıktan sonra 2. bir gruba girebilirsiniz.
|
hımmm ben ozaman NG-Search grubuna gırmek ıstıyorum her aksam 7 den sonra netteyım hafta sonu full tıme online dıyebılırım |
|
Başa dön |
|
 |
mersoy Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2008-02-28, 23:54:00 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
NG-WCode grubunda bulunup kendimi yetiştirmek istiyorum
bu konuda banada bir yer açılırmı bilemem ama, açılmasada hak veririm :)
- html hakkında çok fazla bilgim olmamakla beraber php hakkında hiç birşey bilmiyorum desem yeridir.
- günlük ortalama 4-5 saat online bulunuyorum
- PHP öğrenmeyi çok istiyorum ve düzenli bir eğitimle bunu başarabileceğimi düşünüyorum. Eğitim seti alıp çalışmalara başladım.
Benim gibi bir acemiye yer açılmamasını doğal karşılarım. Ben bu işi bir şekilde yapacam.
Hafta İçi : 20.00 / 23.00 saatleri arası eğitime tam katılım sağlayabilirim. Diğer saatlerde de genelde online oluyorum
En son mersoy tarafından 2008-03-01, 11:39:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
sidar1 Mesaj: 50+

|
Tarih: 2008-02-29, 00:25:17 Mesaj konusu: |
|
|
slm arkadaşlar ben de amatörüm ve bu büyük organizasyona katılmak istiyorum NG_DCode bölümüne adayım kabul ederseniz tabi hayırlı olsun
www.cagdasortam.com/portal |
|
Başa dön |
|
 |
İrfan Mesaj: 300+

|
Tarih: 2008-02-29, 00:29:32 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
php-nuke modullerini editliyorum, modülleri istediğim özelliklteki yeni modüllere dönüştürüyorum. Kendi blok tasarımlarım var.
NG-WCode benim için uygun grup olduğunu düşünüyorum. Bilgim dahilinde soru soran arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Benim için önemli olan şey şuan için nette fazla bağlı kalamamak. Günlük olarak nete bağlanıyorum, bağlandığımda da mutlaka netopsiyona uğryorum.
Uygun Görülürse NG-WCode grubuna katılmak istiyorum.
Bu Organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Daha iyi işler çıkarmak ümidi ile...
En son İrfan tarafından 2008-05-24, 12:56:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
sade_kahve Mesaj: 500+

|
Tarih: 2008-02-29, 00:30:22 Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir düşünce birşeyler yapmak ve birşeyler öğrenmek isteyen arkadaşları buluşturur inşallah. |
|
Başa dön |
|
 |
Bu Site Google Adsense ile Gelir Elde Ediyor
|
Tarih: 2025-05-09, 18:32:37 Mesaj konusu: Forum Arası Reklamlar |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 02:34:49 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar 2 kişi onaylandı kanıımca :) sizde lütfen bilgilerinizi bana özelden yada buraya gediz gibi hekim_oğlu gibi yazın ki hem yerleştirmeler kolay olsun hem herkes doğru yere gitsin |
|
Başa dön |
|
 |
asilimy Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2008-02-29, 02:50:02 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
tech grubuna katılmak istiyorum. bu arada kafama bişey takıldı. eğitimler nasıl yapılacak? video falanmı? |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 02:57:39 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
asilimy :
|
tech grubuna katılmak istiyorum. bu arada kafama bişey takıldı. eğitimler nasıl yapılacak? video falanmı?
|
abi yazıyorum ama kimse anlamıyor heralde :) katılmak istiyorsun ?
yaz bu bu neden den dolayı katılmak istiyorum böyle böyle yaparım felan :) tüm katılımcılar için söylüyorum |
|
Başa dön |
|
 |
asilimy Mesaj: 1000+

|
Tarih: 2008-02-29, 03:01:43 Mesaj konusu: |
|
|
artistbaron :
|
asilimy :
|
tech grubuna katılmak istiyorum. bu arada kafama bişey takıldı. eğitimler nasıl yapılacak? video falanmı?
|
yaz bu bu neden den dolayı katılmak istiyorum böyle böyle yaparım felan :) tüm katılımcılar için söylüyorum
|
çünkü; okuduğum okuldaki 345 bilgisayarın teknik sorumlusuyum
çünkü; bir anadolu ticaret lisesi bilgi iletişim teknolojileri bölümünde okuyorum.
çünkü; donanımdan anlayan 60 kişiyi hergün sınıfımda görüyorum.
yetermi?  |
|
Başa dön |
|
 |
sima19 Mesaj: 1000+

Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
|
Tarih: 2008-02-29, 03:06:01 Mesaj konusu: |
|
|
S.a Kolay Gelsin.
Arkadaşlarında Dediği Gibi, Öğrenip Bu Bilgileri Öğretmek Çok Önemlidir.Şahsen bir dal üzerine yogunlaşıp,araştırıp o bilgiyi kazanmak kolay değildir.Ama Bu bilgileride İhtiyacı Olan Arkadaşlarla paylaşmak kadar Güzel Bir Duydu Yoktur.
Bende NG-Design Ekibibe Katılmak İsterim.Photo Shop (Grafik) Bilgim Çokda Süper Olmasada Güzel Şeyler Çıkarmaya Uğraşıyorum.Son 2 Ay süre zarfındad Php Dilini Çözmeye Çalışıyorum..
Eğer Olursa;
Hem NG-DCode hemde NG-Design Bölümlerinde Yardımcı Olmak isterim..
Kolay Gelsin... |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 03:21:42 Mesaj konusu: |
|
|
asilimy :
|
artistbaron :
|
asilimy :
|
|
yaz bu bu neden den dolayı katılmak istiyorum böyle böyle yaparım felan :) tüm katılımcılar için söylüyorum
|
çünkü; okuduğum okuldaki 345 bilgisayarın teknik sorumlusuyum
çünkü; bir anadolu ticaret lisesi bilgi iletişim teknolojileri bölümünde okuyorum.
çünkü; donanımdan anlayan 60 kişiyi hergün sınıfımda görüyorum.
yetermi?
|
al gözüne ....:) yetti canım işte grup olşuyor bile |
|
Başa dön |
|
 |
Biray09 Mesaj: 100+

|
Tarih: 2008-02-29, 09:28:23 Mesaj konusu: |
|
|
NG-WCode grubu benim için daha uygun sanırım:)
2004 den beri bu işi yapıyorum her sistemden orta derece bilgim var.
Bilgisayar üstüne birşey okumuyorum=) Üniye hazırlanıyorum.
İnternete günde en az 3-4 saat girebiliyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
Birhan Netopsiyon Siteleri Yöneticisi

|
Tarih: 2008-02-29, 12:09:53 Mesaj konusu: |
|
|
NoGame :
|
NG-Tech
Talibim Uygun Görüldüğü zaman Göreve hazırım
|
NoGame Tabiki bizde sizi takip ediyoruz.
artistbaron tüm talepleri ve kimin hangi gruba katılmak istediğini notlarını almayı unutma. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 12:11:47 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
mersoy :
|
NG-WCode grubunda bulunup kendimi yetiştirmek istiyorum
bu konuda banada bir yer açılırmı bilemem ama, açılmasada hak veririm :)
- html hakkında çok fazla bilgim olmamakla beraber php hakkında hiç birşey bilmiyorum desem yeridir.
- günlük ortalama 4-5 saat online bulunuyorum
- PHP öğrenmeyi çok istiyorum ve düzenli bir eğitimle bunu başarabileceğimi düşünüyorum. Eğitim seti alıp çalışmalara başladım.
Benim gibi bir acemiye yer açılmamasını doğal karşılarım. Ben bu işi bir şekilde yapacam.
|
mersoy Kardeşim daha öncede belirttiğimiz gibi ekiplerimiz tüm katılımcılarımıza açıktır. Amatör profesyonel hiç farketmez, amacımız herkesi kazanmak. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 12:13:19 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
gediz43 :
|
Merhaba arkadaşlar,
1999 yılında web tasarım işine başaldım. 2000 den bu yana da Php-Nuke kullanıyorum. değişik isimlerde sitelerim oldu ve değişik php-nuke sürümlerini kullandım. Şunada php-nuke modullerini editliyorum, modülleri istediğim özelliklteki yeni modüllere dönüştürüyorum. Kendi blok tasarımlarım var. Kendi web sayfamın temasını düzenledim.
NG-WCode benim için uygun grup olduğunu düşünüyorum. Bilgim dahilinde soru soran arkadaşlara yardımcı olabilirim.
Benim için önemli olan şey şuan için nette fazla bağlı kalamamak. Günlük olarak nete bağlanıyorum, bağlandığımda da mutlaka netopsiyona uğryorum.
Uygun Görülürse NG-WCode grubuna katılmak istiyorum.
Bu Organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Daha iyi işler çıkarmak ümidi ile...
|
sidar1 ve gediz43 Arkadaşlarım notlarınızı bizzat aldım ilgilenilecektir. |
|
Başa dön |
|
 |
sadakatli Mesaj: 200+

|
Tarih: 2008-02-29, 19:20:06 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
Selamlar;
Pek fazla bilgim olmamasına rağmen yinede öğrenmek ve öğrendiğimide paylaşmak istiyorum. NG-WCode gurubuna eğer uygun görülürse katılmak istiyorum.saygılar. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 19:28:58 Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki takibini artistbaron isimli editorumuz yapmaktadir. Notlari arasina sizde gireceksiniz. Organizasyon bizzat tarafimdan gerçekleşecek olup amacım bunu Reale de taşımaktır. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 21:24:48 Mesaj konusu: Re: BÜYÜK ORGANİZASYONLAR |
|
|
Birhan usta öncelikle teşekkür ediyorum, ilginizden dolayı, umarımki en kısa zamnada başlatırsınız, çünkü inanın ki sabırsızlıkla bekliyorum çünkü netopsiyon takımı gibi bir takımla çalışmak güzel bir duygu, başarılarr.
NOT: her mesaja sitenizin linkini vermeyiniz....yoksa değil bu organize sitede bile kendinize yer bulamazsınız....2 mesajınızda aynı şekilde(polibo06) |
|
Başa dön |
|
 |
memo_qx Nuke Sorumlusu

|
Tarih: 2008-02-29, 22:25:01 Mesaj konusu: |
|
|
ben de nd_searc grubunda olmayı ısterım nedenıde ben devamlı nette bısıler arastırırım hergun yenı bısıler bulurum onu denerım kurarım sılerım boyle devam eder bu arastırma bvosuna gıtmesın bu grupda olmayı ısterım |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 22:59:25 Mesaj konusu: |
|
|
İyi Bakın
NOT: her mesaja sitenizin linkini vermeyiniz....yoksa değil bu organize sitede bile kendinize yer bulamazsınız....2 mesajınızda aynı şekilde(polibo06)
polibo06 kimsiniz bilmiyorum ama bu hitap şekli netopsiyon yönetimine bildirilecektir. |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: 2008-02-29, 23:44:36 Mesaj konusu: |
|
|
sidar1 :
|
İyi Bakın
NOT: her mesaja sitenizin linkini vermeyiniz....yoksa değil bu organize sitede bile kendinize yer bulamazsınız....2 mesajınızda aynı şekilde(polibo06)
polibo06 kimsiniz bilmiyorum ama bu hitap şekli Netopsiyon yönetimine bildirilecektir.
|
Polibo dediğiniz kişi zaten yöneticidir...Sizide uyarmış ise sebebi vardır...ayrıca bu mesaj size hangi konuda yazıldı...? ben polibonun son mesajlarında göremedim...eğer ki sizi özelden uyarmış ise sizin mesajı alıp burada yazmanız yanlıştır...Ve 50+ rütbesinde olmayan yani 50 mesajınız yok ise YARDIM dışında link vermek yasak ...
Neyse konuyu dağıtmayın..
Herkesi ben yazıyorum zaten merak etmeyın bana özleden bilgilerini atanlarıda ekleyeceğim burda değilde özelde de bilgilerinizi verebilirsiniz |
|
Başa dön |
|
 |
thsean Mesaj: 200+

|
Tarih: 2008-02-29, 23:57:35 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bende NG-WSecurity grubuna katılmak istiyorum.
Ben şuana kadar 5 adet nuke site kurdum ve şuan halaa faaiyette olan bir sitem var ve bunu sürekli geliştirmekteyim.Yani nukeyle sürekli içiçeyim.
Ayrıca şuanda bilgisayar teknikerliği okuyorum 2.sınıf bitti.Güvenlik konusu benim için en önemli konudur ve bu konuda faydalı olacağımı düşünüyorum.
Bağlı kalma süresi hakkında netopsiyon güncellemesi sırasında netopsiyona pek uğrayamadım ama bu aralar tekrar sitedeyim gün içerisinde herzaman netteyim. |
|
Başa dön |
|
 |
|