Google webmaster da googlebot’un gördükleri kısmı yaklaşık 2 aydır aynı hiç değişmedi ozamanlar sitem tam değildi ve abuk sabuk kelimeler listelenmiş.
Anahtar Kelimeler Sitenizin içeriğinde kısmında 100 tane veri var burda benim sitemle alakalı 15 içerik var gerisi alakasız
birde bu arada google dan serials diye arattığımda ilk sayfada çıkmama rağmen serial diye arattığımda 30. sayfaya kadar gittim yok bukadar farkedermi acaba
Sendbox Denen Birşey var Senin Sayfan Dedğin Şekilde oldu ise bu olay başna gelmiştir. Çünkü Sık olmaya Başladı Bu Olaylar. " Sendbox " thsean Bunun Nedemek Oldugunu Google de aratırsan Bütün Soruların cvbını ve önlemini alabilirsin
Saygılar
hocam sitem sandbox ta değil çünkü diğer kelimelerde ilk sıralarda çıkıyorum amacım "serial" kelimesinde üst sıralara çıkmak 2 aydır seo üzerine çalışıyorum 2 ay önce google dan gelen yoktu şimdi ise günlük ortalama 150 ziyaretcim var google dan gelenlerin çoğu serials kelimesinden geliyor bundan sonra ne yapmam gerekir sizce "serial" kelimesinde üst sıralara çıkma için
pr nin iyi olması lazım serial kelimesi mp3 kelimesi kadar zor bir kelimedir. pr yükseltmek içinde backlink almaya çalış. googlenin seni üst sıralara alması içinde özgün içeriğe dikkat et
Google webmaster da googlebot’un gördükleri kısmı yaklaşık 2 aydır aynı hiç değişmedi ozamanlar sitem tam değildi ve abuk sabuk kelimeler listelenmiş.
Anahtar Kelimeler Sitenizin içeriğinde kısmında 100 tane veri var burda benim sitemle alakalı 15 içerik var gerisi alakasız
birde bu arada google dan serials diye arattığımda ilk sayfada çıkmama rağmen serial diye arattığımda 30. sayfaya kadar gittim yok bukadar farkedermi acaba
Bir Web siteniz var sanırım Eğer Google Sayfasında Arama sonuçlarda ilk sayfaya yada 2 sayfaya gelmek için
Title Bölümüne Sitenizin ismi ile hitap edin siteniz açıklayıcı kelimelerini
DEscriptION" CONTENT="Bölümüne yazınız">
ilk 1 veya 2 sırada olmak için yuksek pr li sitelere google da bulunmak istiğiniz kelime ile o sitelere link verin 1 hafta sonra arama sonuçlarda sitenizi göreceksiniz.
cevapları inceledim biran önce backlink almaya başlıyorum bir sorum daha var
link:www.xxxxxx.com diye google da aratınca siteme yönlenmiş lik çıkmıyor ama link: www.xxxxxx.com şeklinde bir boşluk bırakarak aratınca siteme yönlenmiş linkler çıkıyor bu normal birşeymi.
serial için yaklaşık 185.000.000 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,04 saniye)
Google bile dizinine almıyor
US Digital Millennium Copyright Act kapsamında aldığımız bir şikayet nedeniyle, 2 sonucu bu sayfadan çıkardık. Arzu ederseniz, ChillingEffects.org adresindeki bu sonuçların çıkarılmasına neden olan DMCA şikayetini okuyabilirsiniz.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız