Tarih: 2008-03-13, 20:59:54 Mesaj konusu: www.hayaller.org Online Hayal Kur veya Dilek Dileme Sitesi
Merhaba arkadaşlar bende sitemi tanıtmak istiyorum 3 yıl önce açılmış bir site ama 2 aydır format degiştirdik ve hayal kurma sitesi adı altında yayın yapıyoruz. Sitemizde birçok şey var bunlardan en önemlisi site üzerinden dilek dilenebiliyor. Forumlarda her daldan paylaşımlar var mp3 hariç. Oyunlar, Burçlar, Şiirler yani bir nevi gençlik sitesi daha farklı yeniliklerle yapmak istiyorum inşallah onlarda olur. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
önerim; biraz sadeleştir, ben bu siteye bir ziyaretçi olarak girsem derhal google araç çubugunda google a tıklar başka bişey ararım
dileğim; başarılar
hayalim; para para para
Hmm önerin için saolda sadeleştir derken sade degilmi ya ben sade olsun diye ugraşıyorum ama birkaç kişide öyle diyor karışıkmış nereleri sadeleştirmem lazım?
Tarih: 2008-03-13, 22:21:12 Mesaj konusu: Re: www.hayaller.org Online Hayal Kur veya Dilek Dileme Sit
Sen Busun...
çoğu webmaster her türlü içeriği koyar sen sadece 1 konu üzerine gitmişsin seni canı gönülden tbr ediyorum...sonunda adam gibi bir web sitesi gördüm...
diğer konulara gelince tema siteye uygun sadeleştirme böyle güzel...
Bu siteyi uzun süre yürütürsen süper şeyler yapabilirsin
Tarih: 2008-03-25, 21:26:18 Mesaj konusu: Re: www.hayaller.org Online Hayal Kur veya Dilek Dileme Sit
komutan1905 :
Sen Busun...
çoğu webmaster her türlü içeriği koyar sen sadece 1 konu üzerine gitmişsin seni canı gönülden tbr ediyorum...sonunda adam gibi bir web sitesi gördüm...
diğer konulara gelince tema siteye uygun sadeleştirme böyle güzel...
Bu siteyi uzun süre yürütürsen süper şeyler yapabilirsin
valla çok saol bu yorumu almam beni duygulandırdı. neden böyle birşey yaptıgımı sorarsan sevdigim bir abim var bu sitede de var tabi :) yenibir abimiz onun tavsiyesi üzerine bazı içerikleri kapattım sadece forum vede dilekler var işte birde reklamlar böyle yürütüyoruz bakalım tekrardan saol
bence menu çok sıradan olmuş bence daha sade bi menu kullanılabilir ... ajax kodlarıyla daha güzel menuler yapılabilir birde sagda yer alan bi blokta olsa daha güzel olurdu kolay gelsin...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız