Tarih: 2008-03-24, 17:56:24 Mesaj konusu: target blank'ı ufak açtırma
arkadaşlar linke target atadım başka sayfada acıyor ama tam sayfa acıyor tam sayfa değilde bu sekilde kare acması için ne yapmalıyım acaba? yani blanka width height gibi değerler verebilir miyim?
Tarih: 2008-03-24, 18:34:04 Mesaj konusu: Re: target blank'ı ufak açtırma
sanırım bu işini görür kardeşim:
Kod:
<script type="text/j a v a s c r i p t">
<!--
function openradiowma(){
window.open ("Link","Açıklama","toolbar=no,location=no,directories=no,status=no,scrollbars=no,resizable=no,copyhistory=no,width=345,height=120");
}
//-->
</script><a href="j a v a s c r i p t:openradiowma()">Tıklayın...(buruya İstedigini Yaz..</a>
(width=345,height=120) Bunlarda ne kadar tablon büyükse onun icin ayarlar ok Frontpage varsa onda daha rahat bu kodu işlersin..
bu kodu koydum gayet güzel çalıştı. Ama işte sonuçları tam sayfa actı. ben onun için biraz dar açsın istiyorum. yukardaki resimdeki boyutlarda acsın sorgu sonrası pencereyi. senin verdiğin kodu nasıl uyarlayabilirim bu formun içine acaba?
ne de olsa get ile çekiyomuş, j a v a s c r i p t ile form daki değerleri alıp linke ekleyebilirisn. böylece popup kodu ile açlır hale gelir.
document.GetElementById veya document.formname şeklinde arama yaparsan nasıl apacağın hakkında bilgi sahibi olabilrisin
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız