Yazılarınızda [google]şampiyon galatasaray[/google] gibi yazdığınızda etiketler arasındaki kelimenin google arama linkini veren bir eklenti.
Alıntı:
etiket]terim[/etiket], burada etiketi belirliyoruz örneğin ben bu ekntide eksi'yi belirleridim, daha sonra bu etiketler arasına yazılan terimin nereye bağlantı vereceğini belirtiyoruz ve bu kadar.
wolkanca ekşisözlük için uyarlamış.
şuradan onun sayfasına gidin.
ayrıca wikipedia için olanıda hazırlanmış.Wiki en yararlısı bence :) fakat ingilizce sonuçlar veriyor bu yüzden şurada dediğim gibi en.wikipedia.org kısmını tr.wikipedia.org olarak değiştirmeniz yeterli.Eklentiyi geliştirmeniz reklam yapmanız bile mümkün.Mesela [reklam]kelime[/reklam] reklam veren siteye gitsin o kelime gibi.Bir kaç fonksiyonla çok faydalı bir reklam çeşidi olabilir :)
Bende google,yahoo! ve live için ayarladım eklentiyi.
kullanım:
Google için [google]kelime[/google]
yahoo! için [yahoo]kelime[/yahoo]
live için [live]kelime[/live]
ek$i için [eksi]kelime[/eksi]
wiki için [wikipedia]kelime[/wikipedia]
Ne işe yarar ?
Alıntı:
Benim aradığım bir eklentiydi.Reklam bile yapabilirsiniz geliştirirseniz eklentiyi.Google özgün yazılardan dışarıya verilen güzel bağlantılara bayılır,ayılır,aşık olur.Bu linklerde genelde google,wikipedia,yahoo!,[eksi]ek$isözlük[eksi[/eksi],live gibi bağlantılardır.Her seferinde yazıyı bitirdikten sonra etiketlerle uğraş Başlık,keywords derken linkleme insanı bunaltır.E bu eklenti ile yazarken linkleyeceksiniz.
not:Veritaban şişirmez o yüzden hepsini kurun derim :) ben hepsini kurdum.2.5'te sorunsuz çalışıyor.Unutmadan eklentinin ilk versiyonudur yani 0.1.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız