Tarih: 2008-04-11, 23:52:24 Mesaj konusu: Pr2 Kaliteli Sitemle Link değişimi
Arkadaşlar Sitem www.mavirize.com Pr2 İçerikli iyi Hite Sahip Bir web sitesi.Kendi Alanında en iyi Sitelerden Diyebilirim.Linkler Footerdan verilecektir.Aynı zamanda Linki ekleyen arkadaşta Kodlarımı Footera Eklemeli.Linkleriniz Siz Kaldırmadınız Sürece Kesinlikle Kaldırılmayacaktır.Kaldırılması halinde Haber Verilecektir.
Adulth, varez ,İçeriği olmayan ve Son olarakta Pr değeri en az 2 Olan siteler kabul edilecektir.Değişim en fazla 10 Siteyle ve Kısıtlı Olacaktır.
Kaliteli ve Seviyeli Bir Değişim İsteyen Arkadaşları Bekliyorum..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-04-12, 14:57:21 Mesaj konusu:
Bence sen hit olayını bidaha kontrol et 159 kişi bağlı diyor 159 kişinin bağlı oldugu bi sitede ve günlük hiti 2 binlerin üzerinde görünen bi siteye günde 2 kişi üye olmaz yahoo botunu ve diğer kötü broxy botlarını siteden uzaklaştırmakla gercek hitini orttaya cıkarabilirsin who eklentisi kurarak sitedeki ip leri kontrol edip cogunun bot oldugunu görebilirsin
Benim sitenin gerçek Ortalama hiti 500 ile 750 arasında.Geriye Kalanlar Bot zaten..Alanında en uzman site.İçerik Oturdukça Ziyaretçi sayısı Dahada artacaktır..Ve Ayrıca Site üyelik gerektiren bir site değildir.İnsanlar istediği şeylere Üye Olmadan rahatça ulaşabilmektedir.(Forumdaki gizli Link eklentisi Hariç).Siteyi sadece Üyelere Özel yapsam Günlük üye sayım en az 15- 20 Olur.
Sadece Aşağıdaki Linkden gelen Ziyaretçi sayısı 300 ü geçiyor.
Link Değimi Benimle Yapabilirsin PR1 Benim ama Modüllerin Hepside Ziyaretcilere Kapalıydı Açtım 3 gün önce PR Yükselirmi Bilemem tabi server değiştirmeden önce PR3 İdi
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-04-12, 16:00:44 Mesaj konusu:
Style_53 :
Benim sitenin gerçek Ortalama hiti 500 ile 750 arasında.Geriye Kalanlar Bot zaten..Alanında en uzman site.İçerik Oturdukça Ziyaretçi sayısı Dahada artacaktır..Ve Ayrıca Site üyelik gerektiren bir site değildir.İnsanlar istediği şeylere Üye Olmadan rahatça ulaşabilmektedir.(Forumdaki gizli Link eklentisi Hariç).Siteyi sadece Üyelere Özel yapsam Günlük üye sayım en az 15- 20 Olur.
Sadece Aşağıdaki Linkden gelen Ziyaretçi sayısı 300 ü geçiyor.
hiti yüksek diye yazmışsında o yüzden bilgilendireyim dedim bottur diye benim sitemdede gizli link haric hiç bir yer kapalı değil görünen hit seninkine benzer ama üye sayısı 70 ila 110 arası bot olsa idiler bukadar üye gelmezdi şuan bağlı süreside 1 saatti 15 dakikaya indirdim son 15 dakkalık online bilgileri veriyor
Bilgendirme için teşekkür ederim..Hiti iyi derken Bunu Kendi sitemin bazında söyledim.Öle gün olduki 10 kişi bile girmediği olurdu şimdi böyle 400 hit olunca Bana baya bir iyi Geliyor.Üye Olayına gelince Bu sitenin içeriğine ve insanların İhtiyaçlarına Göre değişiyor.Malum Yöresel Bir site olaması dolasıyla üye olanların sayısını Ben Normal Buluyorum.Tekrar teşekkürler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız