Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2008-04-19, 22:16:22 Mesaj konusu:
Bu kimse kim kendini çok güzel ifade etmiş. ben bunu yazan kişileri görürsem ilk aklıma anne ve babası çok güzel hayırlı bir evlat yetiştirmiş diyorrum. Onu yetiştiren anne ve babada böyle evladı oldugu için gurur duysun.O yazdıklarının içinde ağza alınmayan sözler var. Kendide bu işin içine son derece yakışmış.
Bir üst yönetici arkadaşlarımdan üyeliğini araştırmasını istiyorum...Kimmiş çok merak ediyorum.
Burda çok saçma bir konu var arkadaş haklı diyen arkadaşım sende bak
Biz günde her açılan konuyu takip ediyoruz düzenliyoruz siliyoruz banlıyoruz herşeyi yapıyoruz gördüğümüz imzayıda uyarıyoruz pardon da her dakika kim ne yazmış imzasına onamı bakacağız yandık o zaman 30 bin küsür üye var hepsi değiştirse ben şimdi ne yapayım merak ediyorum..
Böyle konular açacağınıza önce gelin beni bulup bana özelden bildirin ya da benden başka yönetici arkadaşa böyle konu açmak için büyük bir olay değil.
Şimdi merak ediyorum hanginiz sitenizde 24 saat onlinesınız ? hangizin sisteminde tüm üyelerin imzasını gösteren bi modul var ? Hanginiz hepsini kontrol ediyorsunuz ? ben gelip küfür yazsam o an müdahale edebileceğinizin garantisini veriyormusunuz ?
Tarih: 2008-04-20, 00:04:01 Mesaj konusu:
imzasını boşaltmış galiba bir hafta banlıyorum
artist te görevini başarıyla yerine getiriyor... pis mesajlarını temizleyecez umarım uslanır 2.defasında bana veya yönetici arkadaşlarımıza pm yoluyla iletirseniz sevinirim, duyarlılığınız için sizede tşkler.
bildiğiniz gibi netopsiyon da yazılanlar gnelde google de hızlı şekilde indexleniyor bu kelimelerin forumumuzda geçmesi için konuyu editliyorum
iyi çalışmalar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız