şu phpnuke kadar joomla nın üzerinde durulsa joomla 1 numara olur ama joomlada bileşenler ve modüller nuke kadar çokca değil bende nuke kullanıyorum ama joomlayı öğrendiğimde 1 dakika durmam :)
Aslinda Joomla cok basit hele hele 1.5 sürümü harika kuruluma sifirdan baslayip siteyi istediginiz gibi kurabilirsiniz.Joomla Modul,Bilesen,Tema gibi eklenti destegi az diyen arkadaslara katilmiyorum A dan Z ye tüm eklentiler mevcut.isin aslina da bakarsak Nukeciler Php-nuke nin son sürümlerine uyumlu destek bulamadiklari icin son sürümleri kullanmaktan cekiniyorlar.genellemede nukecilerin cogu halen 7.6 sürümünü kullaniyor. zaten bizim Fransisco Php-Nuke yi Joomla-Typo ya ceviriyor 8.0 sürümünde bunu ucundan gösterdi php-Nuke 9.0 sürümünde mutlaka Joomla-Typo ile ikiz kardes olacaktir.
Ama yinede benim eski arap patronun dedigi gibi "Kicin bu topraklara degdi ya bir daha buralardan vazgecemezsin"Php-Nuke de CMS lerin arasinda ilk gözagrisi olacaktir parmaklari Php-Nukenin kodlarina degenlerde Php-Nukeden vazgecemeyeceklerdir.sonucunda da ziyaretcilerin ilgilendigi Sitenin ne ile kuruldugu degil icerigidir.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız