Arkadaşlar şu mereti kurmaya çalıştım fakat kurulumu bitirdim tam yedek almaya geçtim klasör için oluşturduğum şifreyi sordu girdim ama şu hatayı verdi şimdi kaldıramıyorum sabah okula gidecem bu en beladır yaa...
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@egitimisev.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
Pardon hocam yaa kafayı yemek üzereyim sitede hatalar diz boyu..
En son prens1 tarafından 2008-04-21, 00:36:16 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2008-05-12, 23:44:40 Mesaj konusu:
mysqldumper en kolay yedek alma ve yedeği geri yükleme yöntemidir bence. Nasıl kaldırıcam demişsin ben orayı anlayamadım. Yüklediğin klasörü sil kalksın.
Tarih: 2008-05-13, 00:38:06 Mesaj konusu:
mysql dumper kurulurken veritabanına hiçbir şey kurmaz. Kurduğunuz klasörü silerseniz tamamen kaldırmış olursunuz.
Ne sorunu yaşadınızki mysqldumper ile. Ben herzaman onunla yedek alır ve onunla geri yüklerim. 350 mb lık sql dosyamı (bbsearch tabloları boşaltılmış yoksa 1gb üzerine çıkıyor) 42 mb olarak sıkıştırıp bana verir ve istediğimdede başka bir hosta geçersem olduğu gibi o sıkıştırılmış dosyadan geri yükler.
Tarih: 2008-05-13, 00:53:16 Mesaj konusu:
bu hatayı sitenizde neden versinki verse dahi sitenin olduğu yerde değil mysqldumper i hangi klasöre kurmuşsanız orda verir. Kurulum esnasında bi yerlerde hata vardır veya hostunuzda .htpasswd gibi dosyalara izin vermiyodur diye tahmin ediyorum.
prens senin veritabanın allaha emanet....bugün değil ama yarın bir gün...başına ço pis patlıyacak...hep karakter hatası olacak ve hepsini tek tek el ile düzeltmek zorunda kalacaksın...bırak teker patladığı yere kadar gitsin..sen yedeklemeyi felan bırak...
sakal söylediklerin hiç biri olmaz...çünkü bir kısım latin1 bir kısım latin5 bir kısım utf-8 bir kısım utf-8(bomlu)....ne yaparsa yapsın bir taraf hata verecek
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız