Bildiğiniz gibi netopsiyon 6 yıla yakın zamandır türkiyede NUKE cms sisteminin desteğini verdi.Son zamanlarda nuke dışına çıkarak phpbb , joomla gibi scriptlerin YARDIM sayfaları açtı. en önemlisi php ve html öğretimi için kolları sıvadı.
Yakın zamanda netopsiyon nuke sitesi halinden çıkıp türkiyedeki WEBMASTER sitesi haline gelmeyi hedefliyor.
Değişimi ilk önce forum sayfamızdan başlamayı hedefliyoruz.Bu hedef doğrultusunda yeni kategoriler yeni forumlar açılacak. Gereksiz görülen başlıklar bir başlık altında toplanarak düzenli bri hale getirilmeye çalışlacak.
CMS sistemlerinde destek ve YARDIM... php html asp gibi web yazılım dillerini öğrenme-öğretme.genel konuları yakından takip etme. Site tanıtımları ve eleştirileri. Webmasterlarların ve adayların fikirlerini düşüncelerini söyleyip tartışabilceği bir ortam hazırlamak amacındayız.
Bu değişimler doğrultusunda forumlarımızda bir iki hafta sonra
alt forumlar
moderatör onaylı başlık açma