Çok eski nukecilerden, bir zamanlar açtığı siteyi öylece bırakıp giden, nuke dünyasına uzak kalmış sayın abim
Seni tekrar aramızda görmek mutluluk verici.
Aramıza geri dönüşünde hatayla karşılaşmış olmana üzme kendini. Sen hele bi yükle hosta. Gerisini dert etme. Invalid Session hatası çözülmeyecek bir hata değil
Bugün seninle konuşurken şöyle bir baktım en son mesaj yazdığıma 2 yıldan fazla zaman olmuş. İş güç, yaşam, çocuk falan derken istemeden de olsa hobiden yavaş yavaş uzak kalmaya başladığım zamanlarda hatırlıyorum da 3 ya da 4 bininci üyemizi görmüş ve bununla ilgili mesajlaşmıştık. Şimdi 31.000 olmuş üye sayısı. Yani netopsiyonun emekleyip ayağa kalktığı zamanları gördüm, yaşadım ve biliyorum ben
Ali Osman'ın bilgisi, tecrübesi ve yöneticiliği ile ekibinin bilgi, tecrübe ve azmi, üyelerin desteği bir araya gelince sitemiz bugünlere sürekli büyüyerek gelmiş.
Ne mutlu ki biz Türk nuker'lar için de bilgi ve üye sayısı olarak dünya çapında bir kaynak ve dostluk sitemiz var.
Tekrar aranızda olmak gerçekten heyecan ve mutluluk verici bir durum. Bir daha araya uzun bir zaman süreci girmemesi için elimden geleni yapacağım. Belki eskiden olduğu gibi her an aranızda olamayabilirim ama mümkün olduğunca her gün gelmeye çalışacağım. (yoksa AO İstanbul'a gelip beni hackleyecekmiş).
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız