Tarih: 2008-05-31, 21:57:23 Mesaj konusu: BACKLİNK'lerinizi OTOMATİK Takip edin... (Resimli)
Merhaba Arkadaşlar ...
Her webmaster'ın bitmez çilesi backlink değişimlerinin takibi konusunda oldukca faydalı bir site buldum ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.Bu siteden mutlaka haberdar olan birçok webmaster arkadaslar olabilir.Ancak bilmeyenlerin çok işine yarayacak düşüncesindeyim...
İlk olarak site Almanca oldugu için bazı bölümlerde resimli olarak daha anlaşılır olacagını dusundum...
İlk olarak sitenin Sağ üst tarafından "Anmeldun" bölümünden register olayını haletmemiz gerekiyor. Buraya tıklandıktan sonraki önümüze gelen ekranda bilindik email adresni kullanıcı adı ve sifre belirmesi nin ardından e-mail adresimize gelen aktivasyon linkine tıkladıktan sonra hesabımızı aktif hale getirmiş oluruz.
Daha sonra sitenin ana menusunden e-mail ve sfire girişinin ardından hangi siteninizin link değişimini kontrol etmek isteseniz o siteniniz backlink değişimlerinde yazdığınız url'yi yazmanın gerekiyor...
Siteniz url'ini girdikten sonra "Hinzufügen" butonuna tıkladıktan sonra siteniniz adresinin sağ tarafında "bearbeiten" yazan tıklayıp kimlerle link değişimi yaptıysanız onları gireceğiniz ana ekran karsınıza cıkıyor...
Resimde yazdıgım acıklamalar yeterli olmuştur sanırım. Yine sormak istediğiniz konular olursa yardımcı olmaya calısırım... Kolay gelsin...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız