Tarih: 2008-06-01, 20:41:21 Mesaj konusu: Link Değişimi pr 3
Oyun ağırlıklı ama portala geçiş yapacak olan ana sayfası pr 3 olan www.aylak.com sitesine link değişimi yapılacaktır. Günlük 70 80 bin kişi arası girişi vardır. OkeyTavlaKingSatranç tarzı Oyun sitesi için.
Kurallar :
1 - Link çöplüğü olmuş siteler kesinlikle eklenmeyecektir. + Adult ve Varez siteleride.
2 - Link değişim süresi en az 3 aydır.
3 - Link değişim yapmak isteyen üyeler en fazla 1 link verebilirler.
4 - Blog siteleri değişime dahil değildirler.
5 - Verdiğim kod eklendikden sonra en fazla 48 saat içerisinde kodunuz eklenecektir.
6 - Pagerank 3 ve üzeri siteler ile değişim yapılacaktır.
benim pagerank 0 eklemek isteyenler olacak belki ama onlarınkide sıfır sen pagerankı 2 ve 3 olanlar diyorsun boyle yapınca 0 olanın pagerankı nı yukseltmesi için pagerankı yuksek sitelere link vermesi gerekli madem link degişimi istiyorsun kapsamlı olmalı bence 0 1 2 gereklimi...
gerci senin kine etkiside olur mu olmazmı bilmem ama..
neyse bakalım ne olacak sonunda
Yakında Netopsiyon Link degişim tekrar başlayacaktır.. Daha güvenli daha istekli ve daha güzel bir organizasyon olacak Yönetim izinde verirse bende bu organizasyonu takip etmek isteyecegim...
Tarih: 2008-06-02, 01:48:49 Mesaj konusu:
soulfather :
benim pagerank 0 eklemek isteyenler olacak belki ama onlarınkide sıfır sen pagerankı 2 ve 3 olanlar diyorsun boyle yapınca 0 olanın pagerankı nı yukseltmesi için pagerankı yuksek sitelere link vermesi gerekli madem link degişimi istiyorsun kapsamlı olmalı bence 0 1 2 gereklimi...
gerci senin kine etkiside olur mu olmazmı bilmem ama..
neyse bakalım ne olacak sonunda
Yakında Netopsiyon Link degişim tekrar başlayacaktır.. Daha güvenli daha istekli ve daha güzel bir organizasyon olacak Yönetim izinde verirse bende bu organizasyonu takip etmek isteyecegim...
toplist olarak yapılırsa kodu kaldıranlar anında tespit edilebilir. böylece daha güzel işler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız