Tarih: 2008-05-31, 14:27:20 Mesaj konusu:
ya benim kebirde şuan 1 reseller 17 tanede hostum var. reseller hesabındada hatırladığım kadarıyla 23 host var. hiçbirinde sorun yaşamadım :S niobeweb te 1 domainim var. onun tescili çok uzun sürmüştü. haftasonuna denk gelse neyse diycem ama salı günü sipariş verdim. o yüzden ordan başka domain almadım. birde aktifmedia da bir sitem vardı. onlar bana büyük bir terbiyesizlik yaptı. sitem işlemciyi zorluyor diye uyarılmadan hostumu kapattılar ve yedekleride vermediler. 5 aylık emek boşa gitti. site ancak üye toplamaya ve dolmaya başlamıştı zaten..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-05-31, 20:04:49 Mesaj konusu:
Ne güzel işte sana zaman doğmuş bu 3 aylık sürede
yabancı warez forum sitelerine gidip kodları şifrelenmiş bi temanın kodlarını birilerine actırıp temadaki copy linklerini silerek değerlendirebilirsin
ya benim kebirde şuan 1 reseller 17 tanede hostum var. reseller hesabındada hatırladığım kadarıyla 23 host var. hiçbirinde sorun yaşamadım :S niobeweb te 1 domainim var. onun tescili çok uzun sürmüştü. haftasonuna denk gelse neyse diycem ama salı günü sipariş verdim. o yüzden ordan başka domain almadım. birde aktifmedia da bir sitem vardı. onlar bana büyük bir terbiyesizlik yaptı. sitem işlemciyi zorluyor diye uyarılmadan hostumu kapattılar ve yedekleride vermediler. 5 aylık emek boşa gitti. site ancak üye toplamaya ve dolmaya başlamıştı zaten..
Burda aktifmediayı suçlamanı gerektiren bir durum yok. Hesaplarının birinde hatırlarsan başka sitelere saldırı amaçlı yazılımlar bulunmuştu ve saldırı yapılıyordu. Hesabının kapatıldığı sitede de benzer dosyalar bulunduğu için hesabın kapatılmış.
Kullanım sözleşmesinde de "Trojan, Spam, Spywear, tgz gibi Sistem Geneline ve tüm dünyaca yasaklanmış yazılımlara izin verilmez ve bu tip uygulamalar ile hazırlanmış olan site otomasyonları desteklenmez. Açılmış olan hosting hesabı kiralayıcısına haber verilmeksizin kapatılır" yazıyor ayrıca, benzer şeylerden dolayı uyarı almıştın. Dolayısıyla sonuç ortada..
Tarih: 2008-06-01, 20:46:47 Mesaj konusu:
nart :
asilimy :
Burda aktifmediayı suçlamanı gerektiren bir durum yok. Hesaplarının birinde hatırlarsan başka sitelere saldırı amaçlı yazılımlar bulunmuştu ve saldırı yapılıyordu. Hesabının kapatıldığı sitede de benzer dosyalar bulunduğu için hesabın kapatılmış.
Kullanım sözleşmesinde de "Trojan, Spam, Spywear, tgz gibi Sistem Geneline ve tüm dünyaca yasaklanmış yazılımlara izin verilmez ve bu tip uygulamalar ile hazırlanmış olan site otomasyonları desteklenmez. Açılmış olan hosting hesabı kiralayıcısına haber verilmeksizin kapatılır" yazıyor ayrıca, benzer şeylerden dolayı uyarı almıştın. Dolayısıyla sonuç ortada..
ben kapatılmasını geçtim yedekler verilmedi. beni asıl üzen buydu.
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2008-06-02, 00:55:51 Mesaj konusu:
ben reseller kiralarken genelde bilen arkadaşlarıma danışırım bildikleri firma varmı sonra googledan o firmayı aratırım , r10 sitesindede yorumlar iyiyse sitelerimi sağlam yere bağlarım. Çünkü bu tür firmalarda sadece kendi siten olsa amenna gitsin dersin ama müşteriler oluncada o iş biraz riskli oluyor.
Siz siz olun LTD. ŞTİ olmayan yerden hiçbirşey almayın..
Kolay Gelsin
tgz bir uzantı bildiğim kadarıyla, fazla bir bilgim yok. arkadşaın bahsettiği firmanın kullanım sözleşmesininden bir maddeyi passladım.
tgz uzantılı bir dosyadan zarar geldiğini şimdiye kadar görmedim duymadım arşivlerdede yazmıyor (linux için)....
tar sıkıştırma aracı olup .tgz genel olarak BSD sunucuların sıkıştırma tipidir linux üstünde tar.gz iken BSD üstünde .tgz şeklindedir ve sıkıştırma şekilleride aynıdır konsol üstünde tar -czf dosya.tar.gz klasor veya dosya adı şeklinde sıkıştırma görevi görür.
zararlı olma ihtimali sıfırdır çünkü o dosya tipi sadece NIX* altında paket edilebilmektedir...
eğer onu bir zararlı madde içeriği olarak listesine koymuş firma varsa ya yaptıkları işi bilmiyorlar yada hatayla koymuşturlar.
En son amanav tarafından 2008-06-02, 01:47:54 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2008-06-02, 01:02:25 Mesaj konusu:
valla paran varsa türkiyenin lideri konumunda olan doruknet var. zaten altın örümcek ödüllerinide onlar veriyor. sunucularında mükkemmel bir omurga yapısı var. ayrıca çok çok hızlı çalışıyor. doruknet te host edilmiş bir sitenin linkini vereyim. hızına birde siz bakın.
ben reseller kiralarken genelde bilen arkadaşlarıma danışırım bildikleri firma varmı sonra googledan o firmayı aratırım , r10 sitesindede yorumlar iyiyse sitelerimi sağlam yere bağlarım. Çünkü bu tür firmalarda sadece kendi siten olsa amenna gitsin dersin ama müşteriler oluncada o iş biraz riskli oluyor.
Siz siz olun LTD. ŞTİ olmayan yerden hiçbirşey almayın..
Kolay Gelsin
dünyada hiç bir hosting sunucusu bir site yada bir müşteri için bir makine feda etmez buna reseller hosting paketi dahil sana özel makine açılacaksa bu dedicated yada paylaşımcı sunucu olarak VPS olurki bunlarda VPS maliyeti düşük özellikleri orta şekerli dedicated ise başlı başına kesene göre özellikleri değişir...
tgz uzantılı bir dosyadan zarar geldiğini şimdiye kadar görmedim duymadım arşivlerdede yazmıyor (linux için)....
tar sıkıştırma aracı olup .tgz genel olarak BSD sunucuların sıkıştırma tipidir linux üstünde tar.gz iken BSD üstünde .tgz şeklindedir ve sıkıştırma şekilleride aynıdır konsol üstünde tar -czf dosya.tar.gz klasor veya dosya adı şeklinde sıkıştırme görevi görür.
zararlı olma ihtimali sıfırdır çünkü o dosya tipi sadece NIX* altında paket edilebilmektedir...
eğer onu bir zararlı madde içeriği olarak listesine koymuş firma varsa ya yaptıkları işi bilmiyorlar yada hatayla koymuşturlar.
Yanlışlıkla koymuş olabilirler büyük ihtimal. tgzyi bilmiyorum ama ircd kurarken linkten çekme yapıyorlar. o dosyalar da tar.gz uzantılı oluyor genelde.
valla paran varsa türkiyenin lideri konumunda olan doruknet var. zaten altın örümcek ödüllerinide onlar veriyor. sunucularında mükkemmel bir omurga yapısı var. ayrıca çok çok hızlı çalışıyor. doruknet te host edilmiş bir sitenin linkini vereyim. hızına birde siz bakın.
avusturyaya pingi 220 türkiye içinde olduğu için hızlı görünebilir ki bu en doğal durumdur çünkü lokalizasyonu türkiye buda türkiye içinde yerel ağda gibi hissettirir sitelerinizi...
bana göre avrupadaki en sağlam data center netdirekt...
Tarih: 2008-06-02, 01:54:10 Mesaj konusu:
amanav :
asilimy :
avusturyaya pingi 220 türkiye içinde olduğu için hızlı görünebilir ki bu en doğal durumdur çünkü lokalizasyonu türkiye buda türkiye içinde yerel ağda gibi hissettirir sitelerinizi...
bana göre avrupadaki en sağlam data center netdirekt...
valla benim için bir sorun oluşturmaz ama sen avusturyada olduğundan büyük bi engel tabi
Tarih: 2008-06-02, 02:52:49 Mesaj konusu:
Ya arkadaslar bazen iste diyoruz bu türkiye ben simdi burda saysam 4 tane hosting neyse isim vermeyeyim yine arkadasim bu toplum olarak bir cok insanin kanina islemis önce nasil bir hizmet verelim denmez önce para nasil kazanalim
satamadan önce host her türülü konusmalr yapilir bire bir msn adresini eklerler konusurlar hosttu aldigin saatt ödeme yapilmissa sen o host firmasinda artik kimseyi bulamiyorsun isi ögrenmeden sahtekarliklarini ögreniyorlar
ben almanyada köln de hostum en ufak bir sorunum olsun mesaj atiyorum 10 dakika icinde sorunun hal edilecek seilde anlatiliyor ve asla benim hostuma giris yapip kendileri yapmaz nasil olacaksa ayrintili bir sekilde tek tek yolunu yazarak ayrintili mail yolluyorlar ve o maili okuma yazmasi olan her kes cok rahat bir sekilde islemlerini yapiyor
netopsiyonda host firmasi var daha ben onlardan bir sikayet görmedim buda normal neden biliyormusun isi bilen insanlar bire bir yardimci olbilirler ve bunlar gibi bir kac firma daha var türkiyede isim vermek istemiyorum burasi netopsiyonun forumu oldugu icin onlarin hostunun adini yazdim sadece
yani isin asli bu isi bilen size teknik deste saglayan insanlardan satin alin paranizi verdiginiz insandan karsiligini alin
birde ben burda ne cpanel nede plexs diye bir seyyok
Monatlicher Grundpreis € 9,99
Einmalige Setupgebühr € 14,99
Web-Speicherplatz 1,5 GB
MySQL-Datenbanken 4
PHP 5, Python, Ruby, TCL
FTP-Zugänge 20
Easy Application Installer
24/7 Support per Telefon (0800) oder E-Mail
Weiter
Entspricht das Produkt Ihren Vorstellungen?
Wenn ja, klicken Sie auf „Weiter“, um zum nächsten Bestellschritt zu gelangen.
100% Grüne Energie
Host Europe schaltet
um auf CO2-neutralen
Strom aus erneuer-
baren Energien.
Leserauswahl 2006
Bester Webhoster
Ausgezeichnet für:
„Technik/Leistung”
„Anwendungs-
freundlichkeit” Webspace Mehr Info
Web-Speicherplatz 1,5 GB
FTP-Zugänge 20
Traffic 500 GB
Domains Mehr Info
Zubuchbare Domains Auswahl aus 30 TLDs
Subdomains 100
Frei definierbare A-Records & MX-Records
Datenbanken & Skripte Mehr Info
MySQL-Datenbanken 4
PHP 5, Python, Ruby, TCL
Eigene CGI-Skripte
Server Side Includes SSI
Individuelle Errorpages
Htaccess Features
WAP-MIMES
PDFLib
E-Mail Mehr Info
E-Mail-Speicherplatz 3.000 MB
E-Mail-Konten 100
E-Mail-Adressen 400
POP3, POP3/TLS
IMAP, IMAP/TLS
Antispam-Filter
Virenschutz für Ihre E-Mail-Konten Für 10 E-Mail-Konten inklusive (optional erweiterbar)
Catch-All-E-Mail-Adresse, multiple E-Mail-Weiterleitung, E-Mail-Sammeldienst
Max. E-Mail-Größe 25 MB
Webmailer, Autoresponder
Mobile Mail
Easy Application Installer Mehr Info
Wordpress Weblog
phpBB Forum
MySQL-Dumper
DokuWiki
Drupal
Counter
serendipity
PHProjekt
Moodle
WebCalendar
osCommerce
Gästebuch, Kontaktformular uvm.
Sicherheit / Datenschutz Mehr Info
SSL-Proxy
Passwort-Verzeichnisschutz
Tägliche Datensicherung
Backup on the fly
Unterbringung im High-Security-Datacenter
Statistiken / Kontrolle Mehr Info
Traffic-Kontrolle
Webstatistiken, Download der Logfiles
Service & Support Mehr Info
Service Level Agreement (SLA) Webhosting
Kostenloser Support per E-Mail und Telefon
Vertragsbedingungen Mehr Info
Zahlungsintervall monatlich
Vertragslaufzeit 1 Monat
Kündigungsfrist 4 Wochen zum Vertragsende
Individuelle Konfigurationsmöglichkeiten Mehr Info
Zusätzlicher Web-/E-Mail-Speicherplatz ab € 1,00 / Monat / 500 MB
Zusätzliche Datentransfer-Pakete ab € 15,00 / Monat / 100 GB
Zusätzliche E-Mail-Postfächer ab € 0,50 / Monat / 10 Postfächer
Zusätzliche MySQL-Datenbank ab € 1,00 / Monat / Datenbank
Zusätzlicher Virenschutz für bestehende E-Mail-Postfächer ab € 3,60 / Jahr / Virenschutz
Sonstiges Mehr Info
Serverstandort Köln
Serverhardware: Dell PowerEdge™ Markenserver
Fax-to-E-Mail / Servicerufnummern
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız