Tarih: 2008-06-04, 20:48:01 Mesaj konusu: Netopsiyon Google adsenseden aylik ne kadar aliyor ?
arkadaslar benimki patavatsizlik degilde merak sadece türkiyenin sayili sitesinden biri netopsiyon ve benim merak ettim aylik netopsiyon googleden kazanci ne ? yani bu degiyormu ? yada internet sitesi olan arkadaslar pg rankini ve aylik kazancini söylerse sevinirim konu hakklinda bir fikir sahibi olabilmem icin
benım arkadasın sitesi PR 5 baya bi tıklama oranı yuksek rakam verırsem yalan olur gunde 8 $ kazanıyordu ama o tıklama oranına gore o para cok az google eskısı gıbı para kazandırmıyor
burada çogu arkadaş sitesini para kazanmak için açıyorsa yanlıs bir sey bence benimde google adsense hesabım var ve en üste sadece kucuk bir reklam gectim oda aramalarda google ye yardımcı olur belki diye yaptım..
zaten netopsiyon ne alıyorsa alıyor kendine ama bu site para kazanmak için açılmadı paylaşım ve YARDIM için açıldı büyüklerimde bunu söyler ...
Tarih: 2008-06-05, 00:06:57 Mesaj konusu:
hehe 4 ayda 100$ mı bence ayda 200 $ falan geliyordur.. üstüne birde hemalhemsat.com reklamları var.. ordanda ayrıca geliyor tabi birde şöyle düşünmek lazım. bu site sadece destek için açıldı ama bu sitenin en azından host giderini geri vermesi lazım. tahminimce 20 - 25 günde google tarafından 1 yıllık host gideri geri geliyordur
Tarih: 2008-06-05, 00:48:54 Mesaj konusu: google reklamı
Arkadaşlar, burası her ne kadar bilgi paylaşım sitesi olsada, sitenin gelir etmesi kadar doğal birşey yok.
Kazanıyorsa da helal olsun, daha çok kazansın.
çok sacma bi konuya el atmıssınız herkezin muhasebesi kendine. Bu sitenin geliri sadece reklamlardan olduğunu varsayarsak herkezin girişte 1 kere tıklaması gerekir hepimiz buradan birşeyler öğreniyoruz. Host satışı varsada bu bir ticaret herşeyide bütünleştirmemek lazım yada oo parayı kırıyor gözüyle bakmamak gerekir.
Tarih: 2008-06-05, 13:16:39 Mesaj konusu:
Ne alıyor, ne almıyor tartışmasını bir kenara bırakın.
Nasıl olsa birlikte harcamayacaksınız! :)
Esas vurgulamak istediğim şey şu.
AdSense Talimatlarına göre bu kazancı açıklamak zaten KURALLARA AYKIRI.
Siz de bir hesap açar ve sitenizde "şu kadar kazanıyorum" derseniz, AdSense hesabınız iptal edilir.
Ama ayda 400 - 500 YTL elde eden kişiler biliyorum tanıdığım kişiler arasında.
Bunu da tek bir site ile elde etmiyor, birbirini destekleyen bir siteler grubuyla elde ediyorlar.
AdSense size (normalde) sitenizin işletme maliyetini bile kazandırmaz. Yani AdSense den para kazanacağım diye site açmayın.
Zaten şu ya da bu amaçla açtığınız işler halde sürekli güncelleyebildiğiniz bir siteniz varsa ancak o zaman AdSense eklemeyi düşünün.
Bu arada şu anda aklıma takılan bir şey oldu.
Kişisel imza içinde AdSense kodu kullanabilen oldu mu?
Yani Herkesin İmzası, O Kişinin AdSense Reklamı Olsa?
Var mı bilen, gören, duyan?
Tarih: 2008-06-05, 13:47:06 Mesaj konusu:
Tabii ki bu bilgiyi sizlerle paylaşmayacağız :)
Özet olarak şunu söyleyebilirim;
Netopsiyon.com adsense gelirleri ne çok yüksek ne de çok düşük. Destek sitelerinde çıkan reklamlara zaten öyle o kadar çok tıklayan olmaz. Genelde bu böyledir. Bazısı destek sitesinden çok kazandığını iddia edebilir. Bu kişinin reklamlarına ya arkadaşları tıklıyordur yada bazı kişiler hatayla tıklıyordur
Adsenseden gelen ödemeleri zaten kendimiz için kullanmıyoruz. Yine netopsiyon.com için harcıyoruz. Aylık trafik maliyetini karşılamasa da destek oluyor diyebilirim. Aylık trafik harcamamız 1Mbit civarında, yani yaklaşık 300 GB. Bu rakam netopsiyon sitelerinin harcadığı bir değer.
Tıklayan olursa Allah razı olsun, tıklamayanların da canı sağolsun.
Adsense nin araması kazandrmıyordu sanırım şimdi düzeltilmiş deniyor.Eğer ben netopsiyona girdiğim zamanlar çalışsaydı heralde adsense rekoru kırılırdı.
Tarih: 2008-06-06, 00:33:35 Mesaj konusu:
Benim şuan bazı sebeplerden dolayı çok bozuldu gelirlerim ama günlük 8$ kazanıyordum 3 hafta önceye kadar.Ali Osman abinin dediği gibi destek sitelerinde fazla tıklayan olmaz.Çünkü herkes web site sahibi olduğu için tıklarsa destek olmak için tıklar.
Tarih: 2008-06-06, 00:34:05 Mesaj konusu:
gencyaz :
benım arkadasın sitesi PR 5 baya bi tıklama oranı yuksek rakam verırsem yalan olur gunde 8 $ kazanıyordu ama o tıklama oranına gore o para cok az google eskısı gıbı para kazandırmıyor
ben özgün içerikli bir site biliyorum sitede üyelik sistemi yok. Sadece editörlük yapılıyor konular üzerine yazılar yazıyorlar ortalama aylık kazancı 800 $ civarında ama dediğim gibi site tamamen özgün içerik Site indexi de çokk zannetmeğin 1800 civarında. Kazancını ve indexini verdiğim için site adresini vermiyorum. Şunu söyleyebilirim özgün içerik herzaman kazandırır. Sitenin günlük hiti 12000 üzerinde .
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız