Tarih: 2008-06-08, 03:09:24 Mesaj konusu: Okey sunucusu kaca mal olur?
Arkadaşlar ben Bitane 101 OKey sitesı acmayı dusunuyordum daha onceden bıraz arastırma yaptım baya yuksek fiyatlar cekildi Script için ama bakiyorum son zamanlarda su gibi okey siteleri aciliyor Bilgisi olan arkadas varmı şuan kaca mal olur bize
Şifre: somurgen.com
Not: içerisindeki kurulum notlarının haricinde
e/f.php nin içne girip
$host = "localhost";
$dbuser = "dbkullanıcıadı";
$dbpass = "dbşifre";
$dbname = "dbismi";
olan yerleri kendinize göre düzenleyin.
Alıntıdır...
Teşekkür Ederim
Bunu php Nuke sitemde kullanicamda sanırım pek birsey anlamadim bunu kendı pc deil hostumda nasil kulanırım kurulumu bilen arkadas varsa anlatirsa sevinirim
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-06-09, 20:58:40 Mesaj konusu:
scripti indirdim.Bi inceliyeyim detaylı bilgi yazarım ancak bunu söyliyeyim kendi veritabanı var ve kendi üyeliği var. Nuke ile kullanamazsınız ancak köprü yapılır
scripti indirdim.Bi inceliyeyim detaylı bilgi yazarım ancak bunu söyliyeyim kendi veritabanı var ve kendi üyeliği var. Nuke ile kullanamazsınız ancak köprü yapılır
abicim bunu kullanmak için ayri bir host alicam biraz arastirdim windows Sunucularında calisiyormus Lunixs calismıyormus kurulumunu anlasır bır sekılde anlatırsa burda tum arkadaslarda faydalanır saygilar
gencyaz arkadaşım bu script çalışmaz çünkü java dosyalarında eksik var nereye kurarsan kur çalışmayacaktır.Kurarsın açılır masaları bile görürsün ama oynayamazsın.üstelik javanın eski versiyonu ile oraya kadar çalışır.yeni versiyonu ile çalışmayacaktır.
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-07-02, 08:06:40 Mesaj konusu:
bunun için windows sunucu gerekiyor. linux çalışmaz...ayrıca dosya içinde bulunan java dosyasını kullancıılar indirip windows/sistem dosyası içine kopyalaması lazım...
bunun için windows sunucu gerekiyor. linux çalışmaz...ayrıca dosya içinde bulunan java dosyasını kullancıılar indirip windows/sistem dosyası içine kopyalaması lazım...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız