yanlışlıkla control panelden bir takım veriler sildim host firması bu durumun geri yüklenmesi için extra ücret talep etmekteki ben bugüne kadar netopsiyon dışında gerek portal ve çeşitli web yazılımları için hiçbir destek almadığım bir host firması...teşekkürler netopsiyon arkadaşlar bu yollarda bir hedefimiz varsa gerçektende emeğin karşılığını verelim..Ben her satırı bu sitede öğrenmişken harddiskinde kayıtlı bir db yi geri yüklemek için dahi ücret isteyen günde 15 den fazla mail gönderilmesine izin vermeyen bir host şirketi ile çalışmaktan gerçekten yotuldum ve özledim çok yakında seninleyim netopsiyon diyorum....
sevgili karaca ücret vermek istemiyorsan daha fazla bilgi edinmeli yedeğini nasıl geriye yükleyeceğinide bilmelisin...
adamlar senin yedeğini geri yüklemek zorunda değil onlara kendi yapman gereken işi yaptırırsan onlara istedikleri ücreti ödemek durumundasın.
iyi diyorsunda adamlar hiç bir konuda bilgi sahibi değiller sadece cp de veritabanını geri yüklemeyi biliyorlar onada 30 ytl ücret istiyorlar yedeğimi almayı unutmuşum veri kaybı yaşadığım için o çareye başvurdum..şimdi onlar nuke imiş jomla imiş kesinlikle kurmazlar küçük bir bilgi ve destekleride yoktur yada vermezler bu yüzden bende buraya yazdım..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-07-02, 13:34:43 Mesaj konusu:
karaca25 :
amanav :
sevgili karaca ücret vermek istemiyorsan daha fazla bilgi edinmeli yedeğini nasıl geriye yükleyeceğinide bilmelisin...
adamlar senin yedeğini geri yüklemek zorunda değil onlara kendi yapman gereken işi yaptırırsan onlara istedikleri ücreti ödemek durumundasın.
iyi diyorsunda adamlar hiç bir konuda bilgi sahibi değiller sadece cp de veritabanını geri yüklemeyi biliyorlar onada 30 ytl ücret istiyorlar yedeğimi almayı unutmuşum veri kaybı yaşadığım için o çareye başvurdum..şimdi onlar nuke imiş jomla imiş kesinlikle kurmazlar küçük bir bilgi ve destekleride yoktur yada vermezler bu yüzden bende buraya yazdım..
Hiç bir server sahibi nuke yada joomla veya benzeri bir sistemi kullanıcısına kurmak zorunda değil host ile site işlerini neden karıştırıyorsunuz anlamıyorum hosting aldınız diye hosting firmanız her derdinize care bulacak değil sitenizle ilgili tüm hataları giderecek böyle bi görevi yok
burda bir cogunuz hata yapıyorsunuz hosting aldım ne istersem yapacak zannediyorsunuz bende ufak tefek satış yapıyorum bendende YARDIM isteniyor sitemde bilmem neresi çalışmıyor şu hata var bu hata var banane ya hata varsa bulc aresini düzelt benmiyim sitenin hatalarının sorumlusu
Yedekleme sorununa gelince eger sana verdikleri Cpanel yada benzeri hangi panelse otomatik yedek alma özelliği yoksa o onların eksikliği ozaman yedeklerini onlardan isticeksin ama panelinde otomatik yedek alma varsa ve sen almıyorsan 30 ytl istemektede haklılar
web hayatına atılmışsan kendi işini kendin görmeyi bileceksin bilmiyorsan öğreneceksin benimki onları savunmak değil aslında seni eleştirmek bir çok webmaster adayı bu ve bunun gibi nedenlerden yani kendi iş bilmezlikleri veplansızlıklarından ötürü yeni girdiği bu dünyadan çok çabuk kopup gidiyorlar...
plansızlık değilde unutkanlık yada bir hata veya yanlışlık ben uzun zamandır bu ortamdayım ve bana hizmet veren server bana tek bir kelime destek vermedi ben netopsiyon ortamında geliştim.Ve hata ile cpdeki yedeği kaldırınca mecburen onlara başvurmak zorunda kaldım..haklısın biliyorum ama netopsiyon la çalışanları hani azçok bildiğim için içimden gelenide yazmak istedim...
Hiç bir server sahibi nuke yada joomla veya benzeri bir sistemi kullanıcısına kurmak zorunda değil host ile site işlerini neden karıştırıyorsunuz anlamıyorum hosting aldınız diye hosting firmanız her derdinize care bulacak değil sitenizle ilgili tüm hataları giderecek böyle bi görevi yok
burda bir cogunuz hata yapıyorsunuz hosting aldım ne istersem yapacak zannediyorsunuz bende ufak tefek satış yapıyorum bendende YARDIM isteniyor sitemde bilmem neresi çalışmıyor şu hata var bu hata var banane ya hata varsa bulc aresini düzelt benmiyim sitenin hatalarının sorumlusu
Yedekleme sorununa gelince eger sana verdikleri Cpanel yada benzeri hangi panelse otomatik yedek alma özelliği yoksa o onların eksikliği ozaman yedeklerini onlardan isticeksin ama panelinde otomatik yedek alma varsa ve sen almıyorsan 30 ytl istemektede haklılar
Siz beni yanlış anladınız coşkun kardeş ben 30 da 40 da değilim hata yapmam bekleniyormuş gibi bir tutumdan rahatsız olduğumu ifade ettim bu güne kadarda onların bana bir YARDIMı zaten olmadı bişeyde beklemiyorum dertlerimi burada sizlerle çözümleyebiliyorum...[işin aslı şudur biz (şahsıma)kotamızı işgal etmemesi açısından yedek barındırmıyoruz çoğu kere ]
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız