Tarih: 2008-07-12, 00:11:37 Mesaj konusu: [Öneri] İPB Forum Kategorisi Önerisi
Arkadaşlar forumda gezerken aklıma geldi son yılların gözde forum sistemlerinden İPB (İnvision Power Board) forum sistemi için çeşitli forum sistemleri kategorisine başlık açılması talep ediyorum çünkü bu İPB forum sistemi php diliyle yazılmış bir scriptdir..
Polibo arkadaşımızın bilgisine sunar hayırlı işler dilerim..
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-07-12, 10:05:45 Mesaj konusu:
invision power board ücretli bir scripttir..hemde öyle böyle değil..6 ayda 300$ istiyorlar...D:
ücretli scriptlere destk vermiyoruz zaten. sadece paylaşım amaçlı açılmıştır. ipb kullanan kaç kişi var ki? o yüzden bu konu için yeni kategori açılmasına gerek yok diye düşünüyorum. ama siz isterseniz İNTERNET ÜZERİNE adlı başlıkda yayınlaabilirsiniz
evet haklısın polibo fakat IPB kullanıcıların sayısı gün geçtikçe artıyor eski sürümler için lisans ücreti yok yeni sürümler için lisans ücreti isteniyor neyse yine de siz bilirsiniz bu konuyu irdelediginiz için teşekkür ederim.. :)
IPB'nin en son lisans gerektirmeyen yani ücretsiz olarak kullanabileceğiniz versiyonuda mevcuttur yani öyle hepsi para ile değil vBulletinde böyle bu şekilde para ile dağıtılmayan ve lisans gerektirmeyen bir sürüm yok zannedersem.lisans gerektirmeden kullanabileceğiniz sürüm Invision Power Board 2.0.4.
saygılarımla.
IPB'nin en son lisans gerektirmeyen yani ücretsiz olarak kullanabileceğiniz versiyonuda mevcuttur yani öyle hepsi para ile değil vBulletinde böyle bu şekilde para ile dağıtılmayan ve lisans gerektirmeyen bir sürüm yok zannedersem.lisans gerektirmeden kullanabileceğiniz sürüm Invision Power Board 2.0.4.
saygılarımla.
Evet sadakatli arkadaşımız doğru söylüyor zaten ben IPB sistemini yakından takip ediyorum gerçekten çok gelişmiş forum özellikleri mevcut hemde diger forum sistemlerine göre daha kolay ve kullanışlı :)
Bu IPB forum scripti nukeye uyarlamak için bir site vardı www.ipbnuke.net nukeye uyarlayacaktım ama ne yazık ki o site park halinde...
Hep phpbb forum sistemi kullanmak zorunda mıyız ya?
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız