nuke 8.1 versiyon siteme Şiir Modulü 2.0 kurdum , ilka başta sorunsuz birşekilde şair ve şiir ekleyebilmeme karşın kısa bir süre sonra şair ve şiir gönderilirken gönderildi demesine rağmen şair ve şiirin eklenmemesi gibi bazı eklenmiş şairler için şiir admin panelinde Hata Var Sorunu Gider tarzında sorunlar meydana çıkmaya başlayınca 2.1 kurdum ve sorun çözülmedi.
bunun üzerine 2.2 kurdum busefer de sorunsuzca eklenen şiir , okunmak istendiği zaman okunamaz halde olması sorunu.
Bazı arkadaşlar değişik çözüm yolları önermişler ama hiçbiri işe yaramadı.
Şiir ekleyince yukardaki gibi cikiyor yazilar nasıl düzeltebilirim
Sorunu çözen var mı acaba ?
Modülün denemeleri ercisliler.net de yapiliyordu zannedersem , orada Şiir modülünde sorun görünmüyor , acaba varsa elinde modulün sağlam şekli olan paylaşabilir ?
aslında Netopsiyon Dosyalardaki Şiir 2.2 Beta modülü şuanki en son durumuna güncellenirse de güzel olur ama ...
Yeni sürüm çalışmaları devam edecen Şiir modülü 2.3 te son durum aşağıdaki gibidir. Hata bildirimlerini almaya devam ediyoruz.
* Şiir ayar dosyası veritabanına tablosu haline getirilecek. DURUM: %100 BİTTİ.
* Kodsal MySQL serverı yoran düzenlemeler yapılacak. DURUM: %60 BİTTİ.
* Bildirilen hataları giderilecek. DURUM: %70 BİTTİ.
* Yönetime yeni özellikler eklenecek. DURUM: %60 BİTTİ.
* Şiir için arkaplan müziği eklenecek. DURUM: %50 BİTTİ.
* Şair için fotoğraf koyma özelliği eklenecek. DURUM: %50 BİTTİ.
* Modülün içinde bulunan yorum silme, şiir silme işlemleri sadece yönetimden yapılabilecek. DURUM: %100 BİTTİ.
* Emaille bildirim seçenekleri eklenecek. DURUM: %80 BİTTİ.
adaşlar ben sorunu bir türlü düzeltemedim. Eklediğim şiir önizlemeyede böyle çıkıyor:
Şehit tepesi boş değil Biri var bekliyor Ve bir göğüs nefes olmak için Rüzgar bekliyor Türbesi yakışmış bu kutlu tepeye Yattığı toprak belli Tuttuğu bayrak belli Kim demiş Meçhul Asker diye Destanını yapmış kasideye kanmış Bel el iki ahretten uzanmış Edeple gelir birer birer Öpsün diye faniler Öpelim temizse dudaklarımız Fakat basmasın toprağına Temiz değilse ayaklarımız Rüzgarını kesmesin gövdeler Sesinden yüksek çıkmasın Nutuklar, kasideler Geri gitsin alkışlar geri Geri gitsin ellerin Yapma çiçekleri Ona oğullardan analardan Dilekler yeter Yazın sarı, kışın beyaz Çiçekler yeter Söyledi söyleyenler demin Gel, süngülü yiğit alkışlasınlar Şimdi sen söyle, söz senin Şehitler Tepesi boş değil Toprağını kahramanlar bekliyor Ve bir bayrak dalgalanmak için Rüzgar bekliyor Destanı öksüz, sükutu derin Meçhul Askerin Türbesi yakışmış bu kutlu tepeye Yattığı toprak belli Tuttuğu bayrak belli Kim demiş Meçhul Asker diye
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız