Bir web sitesi için düzenledğim uzun süre kullanıp çok memnun kaldığım bir webchat kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz eschat e vermekten kurtulduğunuz para içinbir teşekkür yeterli
Kardes ilk once yapmis oldugunuz paylasim icin tesekkurler. ama bunun neresi harika o kismini anlayamadim :) eger forumda sohbet cartcurt isleriyle ugrasan varsa Kendi Yapmis oLdugum apleti sunayim paylasima. ben ona harika derim :) paylas demeniz yeterli. saygilar
Kardes ilk once yapmis oldugunuz paylasim icin tesekkurler. ama bunun neresi harika o kismini anlayamadim :) eger forumda sohbet cartcurt isleriyle ugrasan varsa Kendi Yapmis oLdugum apleti sunayim paylasima. ben ona harika derim :) paylas demeniz yeterli. saygilar
O zaman paylaş arkadaşım mutlaka birilerinin işine yarar
Mynet in bile para verip satın aldığı eschat i kullanıyorsa bu chat i bedavaya kullanıyor olmak bence yeterince harika ve demekki ihtiyaç duyulur halde.ve verilen çoğu webchat deneme amaçlıdır bir süre sonra kullanılmaz hale gelir.
Vede ne hikmetse herkes öyle der zaten ondan sonrada gider eschat alır dünyanın parasını verip.:) neyse anlaya na davul zurna
Eyvallah
Mynet in bile para verip satın aldığı eschat i kullanıyorsa bu chat i bedavaya kullanıyor olmak bence yeterince harika ve demekki ihtiyaç duyulur halde.ve verilen çoğu webchat deneme amaçlıdır bir süre sonra kullanılmaz hale gelir.
Vede ne hikmetse herkes öyle der zaten ondan sonrada gider eschat alır dünyanın parasını verip.:) neyse anlaya na davul zurna
Eyvallah
Kardes sen bu islerde henuz yenisin sanirim. adamlar java veya jwirc in nesine para versin. eschat almis mynet diyorsun. alicaklar tabi adamlarda bir sunucu mevcut degil 1000 sunucu mevcut eschat tek hosta ayit degildir apletin linkini verirsin hersiteye sektonlanir. eschat in avantajlarindan biriside odur. simdi senin vermis oldugun java apletin linkini versen kim nereye ekleye bilicek :) senin oraya giris icin. ancak klasor seklinde vericeksinki kullanima acilsin neyse benim su editledigimi bulayimda paylasima acayim sende indir onu kullan :)
:) index dosyasını verirsen o indexin linklerinide ana hosta yonlendirirsen aynı hesap olur neyse sonuç olarak benım söylemek istediğim kendi okey batak v.s. scriptleri olan mynet kendisine chat scripti yazmayıp eschati kullanıyor.Bu demektirki webchat konusunda sıkıntı var vezaten bu işle uğraşan bunu herkesde kabul eder.fazla seçenek yok yani eğer en iyiyi kullanma şansın yoksa (para veya v.s. nedenlerden) e hem bedava hem işini görüyosa neyine yetmiyo.Ayrıca *.jar yada *.cab şeklinde arama yap varsa bu şeklde bulursun bahsettiğini :)
Bir web sitesi için düzenledğim uzun süre kullanıp çok memnun kaldığım bir webchat kendinize göre düzenleyip kullanabilirsiniz eschat e vermekten kurtulduğunuz para içinbir teşekkür yeterli
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız