Şimdi biri çıkar reklam yapma falan der sinirimi bozar buraya da kopyalıyorum .
“Spam” şeklinde adlarındırılan “gereksiz mail” yollamada Türkiye 2. geliyor.Her gün e-postanıza gelen onlarca reklam iletilerinin en çok yollandığı ülke ise Rusya. Türkiye’de “MSN spamlarini” de hesaba kattığımızda çok yakında bu ünvanı da Rusya’nın elinden alıp 1. olacağımıza eminiz …
İnternet kullanıcıların hemen hemen hepsi spami tanıyor ve nefret ediyor. Bunun için birçok program yapılmasına,özel hassasiyetli mail tabanları oluşturulmasına rağmen spam son hız devam ediyor.
Peki Spam nedir ?
Yukarıdaki adresten spam hakkında bilgi alabilirsiniz.
Türkiye’de en çok karşılaştığımızda durumlardan biri de “MSN spamleri”
Bunlara örnek verecek olursak :
“Bugün dostluk arkadaşlık günü siz de bu mesajı 10 arkadaşınıza yollayın ve bu mesaj size ne kadar geri dönerse bil ki o kadar seviliyorsunuz”
“Ben birinin ruhuyum eğer bu mesajı 10 kişiye yollamazsan gece gelip seni ziyaret edeceğim ”
“Bu mesaj hacdan geliyor lütfen Allah rızası için bunu 10 kişiye yolla ( Not: Ben de inanmıyorum ama Allah rızası dediği için yolluyorum”
Böyle bir zihniyet ülkede hakimken 1. olmadığımıza şükretmek gerekir …
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız