selam arkadaslar sizden bir ricam var ben bir haber sitesi yaptım ve admin sifremi unuttum
md5 olabileceğini düşündüm 43e9a4ab75570f5b ve md5 encode ile sifremi değişmeye caliştim ama malesef md5 li değil bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl yapabilirim www.konyahaber.com yaptigim script bu yardimci olursaniz sevinirim
Tarih: 2008-09-11, 11:50:46 Mesaj konusu:
Eğer script elinizde mevcutsa local makinanızda bir tane o scripti kurun.
Kurulum sonrası admin oluşturun.
Oluşturduğunuz (şifresini bildiğiniz) bu adminin İsmini ve şifresinin bulunduğu alandaki kodu phpmyadminden kopyalayarak gerçek sitenin ilgili alanına (phpmyadmin içinden) yapıştırın.
Yani local phmyadminden kopyalayıp sitenin phpmyadminindeki ilgili alana yapıştıracaksınız.
gercekten yardımlarınız için teşekürler ama bendeki sql hazır zaten bir daha nasıl olsuturabilirimki admini siteyi yeniden install edin diyorsunuz bu hazir bir script yapmasini bilmiyorum yardimci olursan sevinirim
Tarih: 2008-09-11, 13:39:27 Mesaj konusu:
Scriptin özel yapım olması farketmez ki.
Önemli olan elinizde kurulum yapacak scriptinizin olması.
Yani Php-Nuke paketi gibi o scriptin kurulum paketi var mı yok mu elinizde.
Varsa locale kurulum yapın.
Tüm scriptler üç aşağı beş yukarı aynı şekilde kurulur.
Eğer bilmiyorum yapamam diyorsanız alper @ alperbalci nokta com a scripti paketleyip gönderin. Ben kurar ve size phpmyadmin içinde nereye ne yapıştıracağınızı söylerim. Geri dönüş e-posta adresinizi yazmayı unutmayın.
şifreyi bilmediğiniz için eskisini(sanırım yedek) kursanızda faydası olmaz
Bankocu nun dediği gibi
yazılımı sıfırdan localhost'a kurun, orada belirlediğiniz şifreyi asıl sitenin phpmyadminden değişin
Tarih: 2008-09-11, 17:47:46 Mesaj konusu:
Yapacağım tabi ama özelden de yazdığım gibi mailin gelmiyor.
8 MB dosyayı alabilmesi gerekliydi yoksa.
En iyisi sen bir yere yükle de bana linkini at. Ben oradan alayım.
Rapid vs her şey olur. Ben dosyayı alınca haber veririm oradan silersin.
Bu akşam eve gidince kurarım scriptini.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız