Tarih: 2008-09-14, 17:53:01 Mesaj konusu: Ucuza web alani
Selamlar ,
Kendi reseller hesabimdan giderlerimi bir nebze dusurmek amaci ile 2 kisiye web host satacagim. Firma degilim bu yuzden de odemelerinizi sadece aylik kabul edebilirim her iki taraf icinde iyi olur belki hostu begenmezsiniz en azindan istediginiz zaman ayrilma sansiniz olur.
Ozellikleri ,
1 gb web alani
25gb aylik trafik
500 email
20ser tane ftp , mysql ve sub domain
Linux sunucuda
Cpanel + fantastico
aylik 10 ytl gibi bir fiyat dusunuyorum piyasadan uzunca bir sure uzak kaldim ne ne kadardir artik pek bir fikrim yok.
bence bir göz gezdir derim bak özellikler söyle :
http://www.host.net.tr/
1 GB WEB ALANI
100 GB AYLIK TRAFİK
SINIRSIZ VERİTABANI/EMAİL
EN UCUZ FİYAT GARANTİSİ
49ytl yıl..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-09-14, 22:57:32 Mesaj konusu:
her ucuz görünen şey alınırmı her pc birmi celeron pc ile core2 duo birmi her core2 duo da iyi demek değil tabiki celeron işlemcili bi serverda cok ucuza fiyat vermek kolay tabiki sadece verilen limitlerle bitmiyor iş
o kadar güvenli ki emniyet müdürlüğü referansları 2-3 banka referansları...
eee şimdi diyelim ben geleyim sorayım
1.aylık reseller alıyorsun ne kadar ödüyorsun resellere ?
2.ben ödesem bile 10 ytl sen geri kalanını ya ödemessen ya sitem kapanırsa ?
3.benim kendime özel hazırladığım sitemin scriptini ya da dosyalarını alırsan ?
yani güvenmek için bazı şeyler gerekiyor sen nasıl güvenmem dedin ihs de ki 65 ytl lik pakete anlamadım
o kadar güvenli ki emniyet müdürlüğü referansları 2-3 banka referansları...
eee şimdi diyelim ben geleyim sorayım
yani güvenmek için bazı şeyler gerekiyor sen nasıl güvenmem dedin ihs de ki 65 ytl lik pakete anlamadım
Inan bana 2002 yilinda ben kendi host sirketimi yonettim (tamamen yasal). Yillik 65 ytl ile sen sunucunun giderlerini cikartamazsin bu bir :) sunucunun masrafini karsilamak icin o sunucuya daha fazla musteri almaniz gerekir buda iki. Ikinci olduktan sonra ne olur bilirsin belki sunucu yavaslar sunucunun asiri CPU kullanimindan dolayi servislerde (mysql , php vs) aksamalar olur. Web sitenin yukleme zamani artar. Asiri yuklu sunucularda firmalar backup yapmaz sunucu coktugu zaman acikta kalirsin.
Konumuzla alakasi yok.
Emek harcadigim sitem neden kapansin isteyim ? Sadece senin degil benimde sitem var.
Web hosting firmalarina nasil guveniyorsun ? Biraz paranoya var sende.
size verdiğim siteyi incelerseniz bu tür soru sormanıza gerek kalmaz ark. bens ana detaylı bilgi içinde diyorum sen burada ucuz lafını görmüşsün atlıyorsun yorum yapmaya "artistbaron" ark. ne güzel araştırmış koymuş ya bu bizim milletin doğasındamı var okumadan sazanlamak.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız