Site adresi: http://www.opsiyonblog.com/
Site adı : Opsiyonblog.com
Tanım : OpsiyonBlog.com | Video | Program | Photoshop | Müzik | Css | E-Ticaret | Script | Youtube | Yutub | Phpnuke Tema
Tarih: 2008-10-05, 11:00:40 Mesaj konusu:
Çapraz olsaydı yapardık.Benımde pr3'du son guncelemede 2 oldu lakin dmoz'da da kaydı bulunmakta, ama karşılıklı para etmıyor. Başka bir siten olsaydı ben o siteyi eklerdım sende phpturk'e benım siteyi eklerdın o zaman bi faydası olurdu.
Çapraz olsaydı yapardık.Benımde pr3'du son guncelemede 2 oldu lakin dmoz'da da kaydı bulunmakta, ama karşılıklı para etmıyor. Başka bir siten olsaydı ben o siteyi eklerdım sende phpturk'e benım siteyi eklerdın o zaman bi faydası olurdu.
baslik aciklama ve link ver bakam
Usta bi güzellik de bana yap bea..
baslik title aciklama site adresi ekledigin adreside buraya yaz
birde arkadaslar ben aslinda illa sitemin kodu olsun diye diretmiyorum maksat toplist sirasinda bir kac site gözüksün yeter yoksa pagerankin derdinde degilim bunu yeminle diyorum zevk icin oynayip duruyorum yoksa yaptiklarim ortada dahasi gelicek zaman vermiyorum ama bir ay izin aldim is yerinden sirf gold sürümü icin
Madem öyle niye ozaman sadece pr si olan siteleri kabul ediyorsunuz pr si 0 olani etmiyorsunuz sizce burada bir celiski yokmudur
slm cogu arkadaslarin capraz link degisimi icin ikinci kisma baska adres ekliyor ki burada yazanlari ben birzat kendi elimle ekliyorum dikkat edersen pageranki 0 olan sitede var ekleyemeyeni ben ekliyorum internette kactane basi bos site var biliyormusun kapali tutuyorum yinede isteyenkini eklerim sorun degil ama en azindan tanidik olanlari burada biliyorum cogunuzu bu yüzden kabul ediyorum
slm cogu arkadaslarin capraz link degisimi icin ikinci kisma baska adres ekliyor ki burada yazanlari ben birzat kendi elimle ekliyorum dikkat edersen pageranki 0 olan sitede var ekleyemeyeni ben ekliyorum internette kactane basi bos site var biliyormusun kapali tutuyorum yinede isteyenkini eklerim sorun degil ama en azindan tanidik olanlari burada biliyorum cogunuzu bu yüzden kabul ediyorum
hmm tamam ozaman sorun halolmustur ben sitenin üzerinden eklemeye calistigimdan kabul edilmedi
Tarih: 2008-10-05, 20:14:53 Mesaj konusu:
Title: Rap , Hiphop, Graffiti, Break dance, Türkçe Rap
Aciklama: Türkiye'de hiphop müziğe 2.5 yılı aşkın destek veren portal.Pr2 + Dmoz kaydı bulunmaktadır.
www.sanalrap.net alanından aramasının yaklaşık 22.900 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,20 saniye)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız