Tarih: 2008-10-06, 18:32:44 Mesaj konusu: üye hesabından çıkınca hala üye varmış gibi gözüküyor
Arkadaşlar benim sitede üyelerin çıkış yaptıktan sonra uzun süre o üye sitedeymiş gibi üye girişi bloğunda ve site messengerda gözükmeye devam ediyor ben istiyorum ki üye çıkış yapınca anında siteden kaybolmasını istiyorum.
Your account modülümdeki cooki ayarlarında ki
Sayfa görüntüleme için izin verilen zamanaşımı
(Seçtiğiniz zaman periodunda kullanıcı herhangi bir işlem yapmaz ise
otomatik olarak siteden çıkış yapmış olur!
seçeneğinde 0 yaptığımda sorun devam ediyor, tam olarak nereden ayar yapmak gerekiyor.
uye sistemden çıkış yapıyor, ama sistemdeymiş gibi gözüküyor. Ben bu yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum.
Yani çıkan üye, sistemde kalıp üyelik haklarından yararlanmıyor, üyelerin kullandığı modülleri çıktığı için kullanamıyor.
Benim anlatmak istediğim sistemde üye daha çıkmamış gibi gözüküyor 10 dk falan. Diğer oturumu açık olan üyeler çoktan çıkmış olan üyeye online mesaj göndermeye çalışıyorlar.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız