Tarih: 2008-10-09, 01:00:53 Mesaj konusu: Google Yahoo botlarının forumda kaydetmek
Öncelikle Herkese Hayırlı geceler dilerim Son zamanlarda Sitelerde gezinirken sunu fark ettim.
Forumlarda Google Googleadsense Yahoo vs vs Butur örümcekleri kayıt altına almislar Bot Siteye gırınce forumda online gozukuyor. Bunu kendi sitemizde nasil kura biliriz Protector Kullanıyorum
İyi Çalışmalar
İnanın bu sorunun kaç defa sorulduğunu ve istenilen dosyanın verildiğini unuttum.Sitenin hem dosyalar bölümüne hem de forum'a bakarsanız kesin bulacaksınız.Ayrıca yazılarınızın hepsini KALIN şekilde yazmayınız.
İnanın bu sorunun kaç defa sorulduğunu ve istenilen dosyanın verildiğini unuttum.Sitenin hem dosyalar bölümüne hem de forum'a bakarsanız kesin bulacaksınız.Ayrıca yazılarınızın hepsini KALIN şekilde yazmayınız.
Benim Sorum Google hakkinda forumda google Katagorisinde benım sorum hakkinda bir pm gormedım. Ayrica yönetici arkadaslara sesleniyorum kalın yazı kullanamak yasakmı?
bende kaç kez paylaştığımı hatırlamıyorum
en son burada paylaşmışım mesela
bunu nasılmı buldum arayarak, belli bir kategoride değilde sitenin arama modüllerini kullanarak
ayrıca kalın yazmanız dikkat çektiği anlamına gelmez
kesin bir dille yasaklandığını söyleyemem forum kurallarında
ben hiç hoşlanmam kalın ve renkli yazılardan, ne anlamı varki?
tşk ederım Mersoy sitenin arama modüllerini devamli kullanırım kullanmasak zaten burda bır suru konu basligi acardık. Kalin yazıyı bir anlam tasisin diye yazmıyorum aliskanlik haline gelmis daha guzel görüldügü için sadece bu.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız