Tarih: 2008-10-13, 18:58:38 Mesaj konusu: üye olmayanları banlama yada engelleme
arkadaşlar merhaba çoğu zaman dikkat etmişimdir bir site yapıyorsunuz çoğu kişi üye oluyor ve sizde bütün sayfalrı sadece üyeler özel açmışsınızdır ama bazıları ısrarla üye olmadan sitede dolaşmak istiyor mesela benim hazırladığım sitede üye olmayan yani misafir olarak bağlı görünen 10 kişi var ben bunları banlamak istiyorum bir daha girmemeleri için yada öyle bişi yapmalıyımki üye olmayan ana sayfaya giremesin açılışta bir sayfa olsun üyelik sayfası ordan üye olduktan sonrar ana sayfaya geçsin yani ziyaretçi yazısını görmek istemiyorum ne yapabilirim
yani ilk önce üyeliğini yapsın tabi bu arada siteyi görmesin sonra üye olduktan sonra siteye girsin eminim sizde çok düşünmüssünüzdür acaba siteyi hacklemekmi istiyorlar ?
Kuşku İçinde Kalmak İstemiyorum
örnek şu anda netopsiyonda 21 üye mevcut ama 109 da üye olmayan eminimki netospiyon bu şekilde bir çalışma yapsaydı o kişiler mecburen üye olacaktı ben bundan çok rahatsızlık duyuyorum
geliyorsun foruma giriyorsun dosyaları indiriyorsun ama bu kadar emekle hazırlanan siteye bir dakikanı ayırıp üye olmuyorsun yazık çok yazık ki verilen emeğe harcanan zamana yazık
ya şu siteye giripte 1 dakikasını ayırıp üye olmaya insanlardan nefret ediyorum yokmu çözüö görmesin ana sayfayı ilk girdiği sayfa bi siteye giriş olsun birde üye ol olsun siteye giriş yap dediğnde aynı user info bloğundan giriş yapabilsin üyelikte ole bişi olsun bi çare lütfen
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız