Merhaba arkadslar vps windows serverden anlayan dostlar varsa, birsey sormak istiyorum.. Windows vps 'e script kurdum jovilli, o scriptin 777 chmodlarini yaptigim halde chmodlar sifira indiyor yani 777 yaptigim anda otomatikmen 0 oluyor.. Lütfen bu konu hakkinda yardimci olabileck birisi varsa minnettar kalacagim.. Aceba Bu sorunu nasil cözebilirim?
Tarih: 2008-10-21, 12:08:10 Mesaj konusu:
Windowsta CHMOD diye birşey yok ki ;)
777 yerine okuma, yazma ve çalıştırma yetkilerini bütün kullanıcılar için vermelisiniz. FTP ile CHMOD vermeniz zor. Bunu kontrol panelinizden yada Uzak Masaüstünüzden yapmalısınız.
Peki Onu nasil yapacagim bütün klasörlerdeki chmod 0 gösteriyor onu nasil ayarlayabilirim, mesela üyeler resim ekleyemiyor... ne yapmaliyim peki?
Bir Sorunum daha var dostum, Mysql panelinde sql dumpf edemiyorum.. Misror FAQ 2. 8 Diyor nasil yapmam gerek aceba? Sayfa beyaz cikiyor yani tam olarak sql dumpf etme yeri calismiyor...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız