öncelikle sitenizde bu url var www.hasret.net/Siir-984/sevgilinizi-taniyor-musunuz-ht139.html sunucunuz sayfa oluşturuyor fakat bu seo dan dolayı oluşan sayfa sanırım google tarama sırasında bunu alması mumkun fakat şu anda ben bu url nin googlede olmadığını görüyorum
Tarih: 2008-10-12, 11:51:09 Mesaj konusu:
Kardes ben sadece Siir-984 örnek vermistim, baska numaralar ardindan da linkler indexleniyor ve su anda da aynisi oluyor surdan bakarsaniz google indexinde ne kadar Siir- numaralarla indexledigini görürsünüz..
Tarih: 2008-10-12, 14:12:15 Mesaj konusu:
O linkleri buraya yazdıkça emin ol daha çook indexlenir o şekilde sayfalar. Bu hatanın nedeni daha önceki kullandığın pehaspeseo da kullanılan .htaccess kodlarından sanırım. Şuan çanakkalede olduğumdan senin ftp ye giremiyorum. .htaccess dosyandaki Siir- olarak tanımladığın kendi pehaspeseo kodlarını silmeyi deneyebilirsin. (Benim eklediklerimi aman silme :) )
Tarih: 2008-10-12, 16:22:29 Mesaj konusu:
Sakal :
O linkleri buraya yazdıkça emin ol daha çook indexlenir o şekilde sayfalar. Bu hatanın nedeni daha önceki kullandığın pehaspeseo da kullanılan .htaccess kodlarından sanırım. Şuan çanakkalede olduğumdan senin ftp ye giremiyorum. .htaccess dosyandaki Siir- olarak tanımladığın kendi pehaspeseo kodlarını silmeyi deneyebilirsin. (Benim eklediklerimi aman silme :) )
Serkan Eskiyle alakali hic bir kod yokki, yani .htaccess e senin ekledigin kodlar harici bir kod yok
Tarih: 2008-10-25, 03:28:12 Mesaj konusu:
arkadaslar lütfen bir cözüm bulmama yardimci olun her gün daha fazla Siir- basligi altinda indexliyor ve isin garibi hem forumlari hem haberleri hemde tüm siirleri farkli farkli numaralar altinda indexliyor
Tarih: 2008-10-25, 13:03:27 Mesaj konusu:
Şahin abicim bunun nedeni daha önce kullandığın seo eklentisi. Şiir modülün önceden böyle olduğundan ve google bu linkleri yeniden kontrol ettiğinden oluyor. Ben 1 hafta önce felan header.php dosyana base href kodu eklemiştim kaldırmışsın. Şimdi yine ekledim. O kodu kaldırmazsan sevinirim.
Tarih: 2008-10-25, 15:40:49 Mesaj konusu:
Serkan kardesim sen haklisin ama sunu anlamiyorum eski Siir linklerini kontrol ediyor diyelim... peki siteadi.com/Siir-3/yeni-forum-basligi-ht.html nasil indexliyor? daha bu gün yazdigim bir basligi bile hemen Siir- farkli numara altinda indexlemeye devam ediyor.. Yani benim anlatmak istedigim Yeni uzantili olan tüm forum, haber, üyeler ve siirleri Siir-farkli-numara olarak indexliyor..
header.php den her hangi bir sey silmedim kardes..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız