merhabalar öncelikle kısa bir not deli yüreğin oynatıp bittiği doğru fakat hepimizin içinde bir iz bıraktığı kesindir onun için hayırlı olsun ,
umarım hiç birşey yolunuzdan dönmenize sebep olmaz.
en başta site menüsü genişletilmesi gerektiğinden yanayım. mesela ayrı bir blok olarak içine kenan imirzalıoğlu , biyoğrafi , kişisel resimleri , hayatı , gibisine birşey oluşturulabilir ,
bir kaç blok daha eklenebilir , buda yine forumdan felan da verilebilir kısacası sitenin dolu görünmesi gerektiğinden bahsediyorum..
ayrıca forumdada menü çok az..
şimdi şunu söylemek istiyorum benim bütün dizi sitelerde olması gerektiğini düşündüğüm birşeydir , foruma bir mod kurabilirsiniz.
bu mod üyelerin oyuncu seçmelerine yarıyacak yani hani nasıl takım modun da takımı seçiyorsun gs. fb. gibi avatar altında (viewtopic) de felan görünüyor , bundada kullanıcılar forum profiline geldiğinde Kenan İmirzalıoğlu , Ali Sürmeli , veya işte miroğlu , kuşcu gibi bu eklenti eminim çok yakışacaktır :)
böyle bir eklenti yok galiba :) php bilgim ileri derecede olsaydıda yazsaydım ah :)
ama şöyle birşey yapılabilir , mesela pehaspe grubunun yaptığı takım eklentisini veya ruh halini indirin onu kurun daha sonra dil dosyasından ruh halini degiştirin :) resimlere oyuncuların resimlerini isimlerede oyuncularını isimlerini yazın iyi fikir sanırım :)
en önemlisini en sona bıraktım ,sanırımn emek verilip tema hazırlanmış ,ama kusura bakmayın çok kötü hazırlanmış benim hiç hoşuma gitmedi zamanım olsa gerçekten grafik konusunda YARDIM edeyim diyeceğim ama zamanım yok bu aralar opsiyontema da açık değilki size tema tavsiye edeyim ama yine de biraz araştırın daha güzelini bulabilirsiniz daha önce bir deliyürek sitesinde görmüştüm sanırım.
genel olarak durum bu.. tekrar hayırlı olsun , iyi günler..
sitene şöyle bir göz attım konu ile tema uyumlu. ama seçtiğin konu biraz demode olmuş durumda hayranısın güzel bir duygu, mesela google da arattır deliyürek kelimesini 100.000 i geçmez onun yerine daha çok aranan bir kelimeyi deneyebilirdin. ama site güzel ellerine sağlık
Arkadaşımız sitesini daha yeni açmış bu durumda bazı eksikliklerin olmasını doğal karşılamak lazım tema konusuna gelince daha güzel ve zevk veren bir tema yapılabilir..
İçerik konusuna gelince umarım zamanla herşeyi halledersin tabii bunun için elinde deli yürek dizisinin arşivi olması lazım..
yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim...
tek tek yaptığınız yorumlara cvplar yazacağım
Serkancinar
Kod:
Site geneli sade olsun istedim fazla içerik eklemedim o yüzden ama sonradan içime sinmedi bu durum o yüzden en kısa zamanda içeriği zenginleştircem.
forum modu konusunda pek taraftarı değilim bunun belki aksesuar olarak güzel durur ama pekde önemli birşey değil bence.
Tema konusuna gelince deli yürek temasının siyah kırmızı ağırlıklı olması kararını aldım.kendi sitemdeki üyelere birçok tema örneği gösterdim genel olarak çoğunluk bu temayı beğendi benimde içim ısındı bu temaya
asimcan
Kod:
asim bu tanıtımı açarken bir not düştüm sitenin konusu hakkında yorum yapmayın dedim ama sen dayanamamışsın yorum yapmışsın :) deli yürek kelimesini googleye yazdığımda birçok site çıkıyor ama tam anlamıyla deliyürek sitesi çıkmıyor ben deli yürek dizisi hayranıyım evet bu yüzden bu zoruma gitti diyebilirim neden yok bunun gibi hayranı olan bir sitenin.demode olmuş dedin evet doğru ama ben tutulsun anlamında bir site açmadım yani ben site tasarımını öğrenmeye başladığım zamanları kafama koymuştum ama olmadı o zamanları kısmet bugüneymiş.
ellekli
Kod:
evet logo konusunda deneyimsizim benimde hoşuma gitmedi o ama mecburen koydum :( erişim yasağı sayfasına gelince onu bir arkadaş kurdu nerden aldı nasıl yaptı inan bir bilgim yok :)
aynaliz
Kod:
deli yürek dizisinin arşivini bulmak sorun değilde onu siteye koymak sorun bu telif hakkımıdır nedir peşimi bırakmadı :) o yüzden videoları googleden çekmek zorunda kaldım.telif hakkı konusunda show tv yi aradım herkez birbirine yönlendirdi en sonunda biri çıktı zor biraaz almanız dedi oda başka yere yönlendirdi o yönlendirdiği kişiye ulaşamadım :D kültür bakanlığına mail attım cvp gelmedi kanal A mail attım cvp gelmedi atv mail attım cvp gelmedi bende mecburen googleden çekmek zorunda kaldım :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız