Sercan ben zaten etik olanı yapıyorum ama arkadaş ban sebebi sanıyor
Biraz netopsiyon dışına çıkıp r10 gibi siteleri takip etmekte lazım...
problem var sende galiba
menu bloğuna menü koymayıp yarım afiş koyan benmiydim? şimdi niye tırstın düzelttin madem yasal sende öğreneceksin ama merak ettim doğrusu haram paradan mı korktun adsense den banlanmaktanmı?
arkadaşım korkmakla ne alakası var menüye yarım afişte koyabilirsin.Madem öyle netopsiyonda forumlar bloğu içine adsense kodu koymazdı...yarım afiş falan koymak değil mesele..o konuda googleun kısıtladığı birşey yok...
Ayrıca ne googledan tırsarım ne de haram para yerim.O yaptığım da haram paraya girmez...2005 yılından beri o menüye yarım afiş koyma bağlantı koyma işini biz yapıyoruz..biraz taktiksel düşün.her gün aynı reklamm çeşidi ilgi uyandırmaz...
Yasak olsa şu görüntü yasak olurdu
Buda sana genel kültür olsun biraz seni r10 forumlarına katılmaya davet ediyorum kardeşim
komutan1905 moruk benim kızdığım noktanın ne olduğunu sen çok iyi biliyosun yada aptala yatıyosun.sorun menü bloğunda adsense yayınlaman değil sorun menu bloğunda menünün olmayıpta sadece adsense reklamının olmasıydı neyse bişeyden tırsıp adsense reklamını yerine adtech koymuşsun
Selam Aleyküm Arkadaşlar. Bir Tasarimci Ve Bir Site Sahibi Google İle iş birliği ve onun üzerine kurulu Bir sistem Yapamdiği zaman ilerleme kaydedemez. bence çok dilli ve geniş ve güncel içerik koymaliyiz. bende adminastor oldugum r10 Sitesini takib etmenizi muhakkak öneririm çok faydalanicaksiniz.
ben 3 bin dolari phpnuke ile kazanamiyorum ama kazanan bir site varki onunda neden kazandiğini sizlerde rahatlikla şu adresten diyadinnet.com göre bilirsiniz içerik çk geniş olmali arkadaşlar ve unutmayin internet kullanicilarin google reklamalrina tiklayanlar alt tabaka oluyor yani profesyonel kullanicilar reklamlara kolay kolay tiklamazlar. flim sinema siir sarki sözleri yemek tarifleri kadir giyim örgü sac bakim alişveriş gibi geniş ve güncel icerik kullanin.. hatta reklama göre konu acin :)
komutan1905 moruk benim kızdığım noktanın ne olduğunu sen çok iyi biliyosun yada aptala yatıyosun.sorun menü bloğunda adsense yayınlaman değil sorun menu bloğunda menünün olmayıpta sadece adsense reklamının olmasıydı neyse bişeyden tırsıp adsense reklamını yerine adtech koymuşsun
Arkadaşım istesem zaten yeniden o reklamları koyarım.Sorun tırsmak değil para kazanma politikasını düşünmelisin.Her zaman aynı reklam olmaz.Zaten yeterince google reklamı yerleştirdim siteye.Ancak adtech ve adsense kullanıyorum ve adtechin eksik olduğu yerler vardı onu oraya monte ettim..oldu mu
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız